Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nası silecem hırr !! ( acil )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnternet explorerde sağ tuşa basınca çıkan menünün ortalarına doğru bir yazı var "free win win win de prize you are luck oh very good " vb tarzı yazılar var onları nasıl yokedecem oradan lütfen yardım !!
Mesaj tarihi:
söyle bir taktik izleyebilirsin ama ne kadar olur bilmiyorum ??
Başlat->Çalıştır
Aç bölümüne regedit yaz
Tamam

kayıt defteri düzenleyicis diye bir şey gelecek...

Düzen->Bul...
Aratma kısamında o menude tam olarak ne yazdığını yaz...
eğer birşey bulursa SİL ![hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein)
Criminal2's HomePage
Mesaj tarihi:
Abi ben sana tapayımmı napiyim şimdi :) çok saol ya abi gözlerim yaşardı kaç gündür bulacam diye aramadığım alt program kalmadı of ya of işte budur yaa !!!![hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol
Mevlana
BoO Jack
Mesaj tarihi:
Birde Hijackthis diye bir program var. Internet explorer'a ve registry'e eklenen şüpheli şeyleri listeliyor. Ayrı kategoriler felan var Q1 R3 felan. Hepsinin açıklaması var bu kayıt ne olabilir diye felan.

Internet Explorer'a eklenenleri kesin gösterio. İşte bir adres giripte bulamayınca otomatik başka bir sitede arama yapar bazen. O site aslında host dosyasında bulunur. Onları felan listelio siliosun. Güzel bişi bayağı. Bulabilirsem linkini eklerim birazdan.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
bu programı ben de kurmuştum fazla kurcalamadım ama ..

www.tomcoyote.org/hjt/ ya da
http://www.spychecker.com/program/hijackthis.html

da bulabilirsiniz ... kb olarak çok az bi' yer kaplıyodu sanırım ..[hline]Novice Civil Engineer
Mesaj tarihi:
adaware adlı program ile de bu tarz zımbırtılardan kurtulabilirsiniz..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

• Yeni Oluştur...