Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 İnternet explorerde sağ tuşa basınca çıkan menünün ortalarına doğru bir yazı var "free win win win de prize you are luck oh very good " vb tarzı yazılar var onları nasıl yokedecem oradan lütfen yardım !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Ortalarda değil sonlardaymış pardon.. Download with Dap dan sonra geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 söyle bir taktik izleyebilirsin ama ne kadar olur bilmiyorum ?? Başlat->Çalıştır Aç bölümüne regedit yaz Tamam kayıt defteri düzenleyicis diye bir şey gelecek... Düzen->Bul... Aratma kısamında o menude tam olarak ne yazdığını yaz... eğer birşey bulursa SİL ![hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Abi ben sana tapayımmı napiyim şimdi :) çok saol ya abi gözlerim yaşardı kaç gündür bulacam diye aramadığım alt program kalmadı of ya of işte budur yaa !!!![hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol Mevlana BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 işinize yaramasına çok sevindim :) :)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 21 September 2003 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Birde Hijackthis diye bir program var. Internet explorer'a ve registry'e eklenen şüpheli şeyleri listeliyor. Ayrı kategoriler felan var Q1 R3 felan. Hepsinin açıklaması var bu kayıt ne olabilir diye felan. Internet Explorer'a eklenenleri kesin gösterio. İşte bir adres giripte bulamayınca otomatik başka bir sitede arama yapar bazen. O site aslında host dosyasında bulunur. Onları felan listelio siliosun. Güzel bişi bayağı. Bulabilirsem linkini eklerim birazdan.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 bu programı ben de kurmuştum fazla kurcalamadım ama .. www.tomcoyote.org/hjt/ ya da http://www.spychecker.com/program/hijackthis.html da bulabilirsiniz ... kb olarak çok az bi' yer kaplıyodu sanırım ..[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 adaware adlı program ile de bu tarz zımbırtılardan kurtulabilirsiniz..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar