Brigand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 LÖSYAD (Lösemilileri Yaşatma Derneği) Yardım KonseriKonser geliri Lösemili çocuklar yararına Lösyad derneğine yardım olacaktır. BİLETLER: 10 YTL TARİH: 14 Nisan Cumartesi 2007 YER: İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu SAAT: 20.00 BİLET: 10 Ytl YAŞ SINIRI : Yok ÖN GRUP : Deep Larynx (http://deeplarynx.rockmekan.com) Bilet satış noktaları:lösyad-fuar gişe-bornova dıgıl sanat kahvesi-karşıyaka pan kitapevi ve alsancak doğan kitapevi ayrıca elden satışlarımızda olacaktır. Ayrıca konser bileti alan seyirciler arasında yapılacak olan çekilişle 3 kişi çilekeş'le konserden sonra beraber akşam yemeği yiyebilecek.http://www.cilekes.com.tr/site/ Bilet ve İletişim için: LÖSYAD: 0232 445 35 23 www.losyad.org
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Pardon şaşırdım bir anda, Müziğe taşıyabilir mi biri? Yanlış sayfada yeni konu açmışım, birkaç tab açık olunca firefox'ta :) [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 17:37 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 görünüşte güzel tabi. ama gidecek tipleri gözümün önüne getirince,yok gitmiyim daha iyi diye düşünüyor insan.
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Sonuçta bir yardım konseri ve bu konserlerin 2.si, daha öncekinde Manga gelmişti ve kazanılan para ile lösyad derneğine, lösemili çocukları hastanelere ulaştırabilmek ve onları taşıyabilmek için minibüs alındı. Eğlencenin yanında yardım da etmiş oluyoruz. Gidecek tiplerin de kötü olacağını düşünmüyorum açıkcası ilk defa senden duydum. Neden derseniz organizasyon Liseli ve liseyi yeni bitirmiş birkaç kişi tarafından Lösyad ile yapıldığı için reklamlar ve gelecek kişiler genelde lise ve üniversitelerden olacak. Zaten celal bayar ve ege üni kampüslerine arkadaşlarımdan afişlerin asıldığı haberi geldi. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 11:22 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 yardım için olan manga konserine gittiğim için biliyorum... çekilmez abi :D
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: yardım için olan manga konserine gittiğim için biliyorum... çekilmez abi :D 1) İnsanları bir yardım konserine gitmemeli için yaptığın yorumlar ile kışkırtıyorsun farkındamısın? 2) O konser insanların %90'ı tarafından muhteşem olarak değerlendirilmişti, güvenlik ile neredeyse kavga eden bir grup manga fan'ı tarafından bile konserin çok güzel olduğu ve çok beğendikleri açıklaması yapılmıştı.
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ben oradaki velet topluluğundan bahsediyorum,yardım konserine gidilmemeli kötüdür ottur boktur demiyorum,ben eğer adamları dinliyeceksem ooze türü bara giderim daha iyi hiç olmazsa daha normal insanlar var orda.
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bence birinizden adam olmaz. O velet dediğin insanlar karşılıksız olarak lösemili çocuklara yardım düzenliyor. Hemde ailelerinin hiçbirinde lösemi hastalığına yakalanan yok iken. Sadece yardım olsun diye. Daha iyisini yapabilir misin? Sadece adamları dinlemeye gitmeyecen, hemde insanlara yardım etmiş olacan. Bu kadar basit. Sence yaptıkları kötü birşey mi? İnsanlara kullandığın sözlere dikkat et. Saygılar, sevgiler.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 tamam yardım etmek isteyenler bilet alsın istemeyenler gitmesin ama herkes bilet alsın lütfen :)
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: tamam yardım etmek isteyenler bilet alsın istemeyenler gitmesin ama herkes bilet alsın lütfen :) Eğer bunu espiri olarak söylediysen; Bu dediğini yapan insanlar var zaten. Komik gibi görünse de 'gelemeyecem ama bilet alıyorum' diyip bilet alanların olduğunu öğrendim arkadaşlarımdan.
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Kaliteli müzik yapsalar gelirim, tabii ki yardım etmek isterim. Ama Çilekeş kadar kalitesiz müzik yapan ve 14-17 yaş arası çocuklara hitap eden piyasa bir gruba gitmeyi gerçekten istemem. Orada siyah oje sürüp götiğim ben götikk misali gezen tiyneyc kızlarının ve ''hedbeng yapıceğz huuu yeee metal metal'' gibi bir düşüncesi olan beyinsizlerin arasında olmak pek hoşuma gitmez.
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: Kaliteli müzik yapsalar gelirim, tabii ki yardım etmek isterim. Ama Çilekeş kadar kalitesiz müzik yapan ve 14-17 yaş arası çocuklara hitap eden piyasa bir gruba gitmeyi gerçekten istemem. Orada siyah oje sürüp götiğim ben götikk misali gezen tiyneyc kızlarının ve ''hedbeng yapıceğz huuu yeee metal metal'' gibi bir düşüncesi olan beyinsizlerin arasında olmak pek hoşuma gitmez. Olay böyle olursa tabi ki haklısın, ama üstte atılan laf bu konseri organize edenlere atıldı. Kimi beğenir kimi beğenmez, bu insanın özgür kararıdır. Beğenmediğin bir grubun konserine gelmemen çok da normal birşey.
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hahaha kardeşim benim demek istediğim düzenleyenlere değil di ki? nasıl böyle yanlış anladın anlamıyorum.? madboy'un dediği tipleri görmek istemediğimdendi. onu da belirttim zaten azıcık kaliteli adam görmek için daha düzgün bir mekana giderim dedim.. gotik kızlar,headbangci gençler.. benim nefret ettiğim bunlar. hislerime tercüman olmuşsun madboy thank you D:
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Nabıyım babacım mesajdan ben öyle anladım :) Türkiyede yaşıyoruz bunları normal karşılıcaz biraz ;) Çözümü yok çünkü... [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 00:15 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Burada karıştırdığınız hadise şu bence konsere bilet alanların Lösemili çocukları çok umursamıyorda Çilekeş konser verdiği için gidiyor olması. Çilekeş sahip olduğu şöhreti olumlu yönde kullanıyor olsada gelen kitlenin şeklini şemalini değiştirmesi mümkün değil o da bazılarımıza hiç uymuyor uymamasıda normal... İsanların prensip sahibi olması ne istediğini bilmesi kadar güzel bir şey yok zaten bahsi geçen kitleninde ihtiyacı olan bu... Boşverin siz 13 Nisan Cuma gecesi Sardunya ya gelin :) (hi-jack) [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 12:48 tarihinde, SadButcher tarafından güncellenmiştir ]
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 oy kaçırmam :)- o yemekdede ben olurum şansına :P
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Şans... 3 kişi, aslında 3 çift, kazananlar yanlarına bir arkadaşını alabilecek :)
Öne çıkan mesajlar