umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 arkadaşlar ben internete normal bir şekilde bağlandım İŞLETİM SİS.WİN 98 kestim.sonra bilg. restart attım açılırken daha açılmadan yeni birşey bulundu dedi bilg.da sonra yeniden başlattı bilg. açıldı bi veri taraması yaptı sonra Shazammmm bir baktım bütün programların registry deki kayıtları silinmiş bu nasıl olur ?? nasıl düzeltilir bütün programları sanki hiç yüklenmemiş gibi açıyo mesela programlar cd key isemeye başladı ör:nero flash player yok flashları açamıyom nasıl açacam pls yardımmmm............. birde kendiliğinden saati ileri aldı bide bütün klasörlerde web sayfasi gibi göster demedensoldaki eklentiyi göstermiyo yani her klaösör için ayrıca web sayfası gibi göster demem gerekiyo [hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 20 September 2003 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj umutsavaci tarafından 20 September 2003 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 o ne lan nasıl yaptın anlamadım ki nasıl bişeydir o öle[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 hönk :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 walla ben de anlamadım[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Registry'deki kayıtların silindiğini nerden bilion haşır neşirmisin registry ile o kadar :D Internete girdim, kestim restart attım diosunda eksik bişiler var burda. Internet'e girdikten sonra ne yaptın. Bişi indirdinmi bişi kurdunmu. En yakın arkadaşından bile olsa indirip çalıştırdığın bir dosyada trojan olabilir. Trojanımsı bir izlenim braktı sende olanlar benim kafamda.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 mame kurdum o kadar onuda çoğu kişi kurmuş birşey olmamı8ş[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Virüs taraması yaptınmı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Hmm onu yapmadımm[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 anlamışsındır herhalde yapman gerektiğini :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 yaptım no virus[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar