Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

registry acil yardımı çok önemli!!!

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben internete normal bir şekilde bağlandım İŞLETİM SİS.WİN 98 kestim.sonra bilg. restart attım açılırken daha açılmadan yeni birşey bulundu dedi bilg.da sonra yeniden başlattı bilg.
açıldı bi veri taraması yaptı sonra Shazammmm bir baktım bütün programların registry deki kayıtları silinmiş bu nasıl olur ??
nasıl düzeltilir bütün programları sanki hiç yüklenmemiş gibi açıyo mesela programlar cd key isemeye başladı ör:nero
flash player yok flashları açamıyom nasıl açacam pls yardımmmm............. birde kendiliğinden saati ileri aldı
bide bütün klasörlerde web sayfasi gibi göster demedensoldaki eklentiyi göstermiyo yani her klaösör için ayrıca web sayfası gibi göster demem gerekiyo
[hline]...:::Married With Children:::...

[Bu mesaj umutsavaci tarafından 20 September 2003 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj umutsavaci tarafından 20 September 2003 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Registry'deki kayıtların silindiğini nerden bilion haşır neşirmisin registry ile o kadar :D

Internete girdim, kestim restart attım diosunda eksik bişiler var burda. Internet'e girdikten sonra ne yaptın. Bişi indirdinmi bişi kurdunmu. En yakın arkadaşından bile olsa indirip çalıştırdığın bir dosyada trojan olabilir.

Trojanımsı bir izlenim braktı sende olanlar benim kafamda.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...