metboy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 öncelikle belirteyim ki ben görsel sanatlardan fazla anlamam. sadece bu forumu sık sık gezerim. yani böyle şeyleri görmek hoşuma gidio o kadar. şimdi aurora ( geceleri gökyüzünde görülen ışıklar) çok hoş şeyler. görüntü olarak. ben bi örnek vereyim. onun gibi yapabilecek arkadaşlar varmı merak ettim sadece :) hem sizde pratik yaparsınız. http://suicidalz.sitemynet.com/ss/aurora.jpg[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 yapılması kolay ama niye biri aurora yapmak istesin aklıma mantıklı bi neden gelmiyor :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ya yapın hava atın işte bak ben yptım süper die :) yani gözünüze hoş gelmiomu sizin de. yani yaptığınız da elinize ne geççek bilmiorum ama mesela benim gibiler bakınca vayy be ne güzel yapmış adam dicek :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 yapilabilir neden yapilmasin[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 çünkü çok bayık ve zevksiz.gece havasının üstüne renk koyuyorsun bitiyor.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bu yadzığın resim açılmıo zaten ama. Sanırım aradığın şey Böyle birşey [hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 22 September 2003 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ne bileyim ya bilmiodum ben bunun kolay olduğunu :p turx.com güzelmiş. numb bi de c/p yaparsan linki açılaiblir yani bende açılıo[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 gece havasinin ustune renk koymayi gayet cekici yapabilirsin illa gercek aurora gibi yapmak zorunda diilsin yaratici olmak lazim[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 yaratıcılık yarışına girmemek lazım[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 arcane +1 hicbir sanat, hava atmak icin yapilmamali[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 evet girmemek lazim ama ne alaka? soyledigimin onla alakasi yoktu ben auroradan yararlanilabilir dedim o kdr heh..[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 taam yapmayn :p[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 aslında o kadar sınır koymamak lazım. Pekala yaratıcılık yarışına da girilebilinir, hava atmak için de yapılabilir. Bunlar insanı (doğru kullanıldığında) geliştiren güdüler ve motivasyonlar. Çok temeline inersek zaten hepsi aşağı yukarı aynı yere çıkıyo. O kadar ulvileştirmemek lazım bence...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar