slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 biz 3 kişiyiz adam gibi frp oyniyan adam orioz bizimkiler cıvık insanlar ve onlarla olmio bizde adam frp ci arioz (bu arada yeni carakter yaratık )ben paladin diger arklar bir cüce fighter vede dm var ilgilene ve oynamak isteyenlere duyrulur yaşlarımız 17,16,14 dir[hline]ŞEREFİM YAŞAMIMDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 nerede oynancak, ne kadar sıklıkta olcak?[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bir arkadaş var izmirde ille FRP oynamak isteyen, mailnini verdim ona ulaşın iyi çocuktur. DM olarak biraz sadisttir ama artık idare ediceksiniz... :) [email protected][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 BENDE İZMİRDEYİM VE OYNAMAK İSTİYORUM AMA OKUL SEBEBİYLE NEKADAR SIKLIKTA OYNANCAĞI ÖNEMLİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar