Ceday Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Nası bi insan böle bi laf eder ki? Dİl sürtmesiydi, şuydu buydu deil bu iş. Tamamen zihniyet meselesi. Kendilerinden başka (maksadım bölücülük yapma deil) kimseye saygı göstermediginin en bariz göstergesidir bu. Zaten bu adamın agzını bantlamak lazım, dogru düzgün i laf söyledigini görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 fik dih lan ar$loh demek lazim bölelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 adamın uykusu gelmiştir, ondan dili dolanıp konuşamamıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: BUNDAN DA OLAY CIKACAKSA YUH OLSUN BE KARDEŞİM NELERLE UĞRAŞIYOSUNUZ!!!!!!!!!! 'rahat bırakın adamı yoksa şeyederim' gibi durmuş bu yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar