GEd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 http://online.sector.sk/hra.aspx?id=751 su an foxx la birlikte bu oyunu kasiyoruz zevkli bi multiplayer oyun....baska oynayan bilen varmi acep? bekleriz... yuklemesi account alimi 5 saniye sürüyor sadece.. nick:golge ve pirate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Oyun super zevkli birsey , www.fullgames.sk dan Hidden and Dang. Commandosun sadece online ve sadece playerlar arasinda olanini dusunun , oyunda sniper, bombaci, bazukaci falan olabiliyorsunuz ve kusbakisi gorunumlu taktiksel bir oyun, oyunda gorev yapip experience aldikca level atliyoruz ve skill dagitimi yapiyoruz, ben mesela throwinge verdim 3luk atar gibi el bombasi atiyorum :) Bekliyoruz sizi de paticik ailesi olarak clan kurariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 vampirede geldi 2 kisi daha gelirse 5 li takimi fullariz.. sufer olur gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ben de denicem[hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ben de başladım. nick Enzo[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ben rank 8 olmak uzereyim , nicklerinizi yazin clan kuralim, benimki "Pirate" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 su an server down ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Enzoyla 4 kisiye verdik tam taktik savasi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 evet,ama son oyunda benim bağlantı patladı,gitti exp.ler:([hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Deli bi oyun bu genclik siddetle tavsiye ederim...Acaip komik sahneler oluyo...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar