Pluton Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Yaw bu felsteed questi nerden alıcam rachet diye biri var dediler o nerde... Ally'im yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Şurda var ama malum ingilizcem yetmediği için anlayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 o artık quest değil eskidendi o :) direk train ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 evet eskiden gidip elemanla konusunca ogretiodu summon etmeyi ama şimdi gidip trainerdan ogreniosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 hehe iyiymiş be saolun birazdan alıcam Felsteed'imi yetti artık koş koş nereye kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: rachet diye biri var demenden ally oldugun anlasiliyor :) ratchet kalimdorda bir yer:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ki öhöhö succubus almak içinde barrense gidiyorun =p 40 kadar almdınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Kendini bilmislik gibi algilanmasin ama ingilizcesi iyi olmayan oynamasin arkadas bu oyunlari cunku olayin yuzde doksanini kaciriyorsunuz. Ratchet diye biri var ne demek ya? Boyle oyunun hikayesini nasil anliyorsunuz? Herkes iyi ingilizce bilmeli demiyorum ama bilmiyorsan bekle Istanbul ciksin onu oyna mmorpg niyetine? Bu arkadas dreadsteedi nasil alacak daha felsteedi alamamis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar