nedanko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 haaaaaaaaa bende gecen bi tempil midir camii midir nedir girdim, 300-500 yaratik kestim, 30-40 blue, 10-20 purple 3-5 orange item topladim (orange'lar sanirim gereksiz bisi sattim vendor'a, hic AH da gormedim cunku) ciktim 928 saat sonra, demek ora buraymis haaaaaaaaa, simdi anladim.. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 13:46 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Ne bu Saka mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 korkutmak gibi olmasında eniştem blizz de çalışıyor harita gerçekmiş hatta o son boss varya... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Bt için söyleyebileceğim tek şey: BELEŞ EPİX.. Ben hayatımda bukadar kolay bi zindan görmedim. bu kadar kolay bosslar hiç görmedim.. Elimizi kolumuzu sallaya sallaya ilk gecemizde 2 boss Bt den 1 boss HM den indirdik. Pazar günü gerisini alıcaz :s [spo] [/spo] edit: bu arada boss down sslerini koymadım. aksiyon kısmını şeettim. isterseniz boss down ss de koyabilirim. [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 17:20 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 abim blizzard moral olsun diye her instance'a çıtır boss koyar. böyle gaza gelme hemen, kolay ama bütün bosslar çıtır çerez değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bi de akama var o hepten kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 nihillum ilk gün alınca olay olmuyo da biz alırız diyince mi gaz yapma oluyoruz ? [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 22:50 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bi shahraz zordu o da kek artık. alırsınız çok rahat, millet alışsın yeter. Archimonde şu an için en zor encounter konumunda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 o haritaya şaşı bakın 3D bi görüntü çıkıyo gizli bi şifre var orada ilginç bi kotlama girmişler sanırım siyasi amaçlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 BT de ilk 4 boss free epix olarak nitelendiriliyor zaten MH de ise trash muabbeti olmasa zaten free epix archimonde hariç tabiki ama alıştıktan sonra hepsi zaten kolay razorgore de alışana kadar 2 ayını heba eden insanlarda mevcut =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar