Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ben şimdi örnek veriim saat gibi Saat = Hour(Now) Dakika = Minute(Now) Saniye = Second(Now) label1.caption = saat + dakika + saniye bu kodda elemanları topluyo doğal olarak :) ama ben yan yana string halinde oluşturmak istiyom bilen varsa yardım etsin[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Buldum Değerleri As String olarak atayınca oluyo :)[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 VEya dim x1 as long,x2 as long,a as string x1=12 x2=3 a= x1 & x2 --------------------- buradaki "&" sembolu yanyana koy anlamına geliyor...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Oke Saat i bitirdim bi bakın değerlendirin yani dün başladım basic'e Saat.Zip Bilgisayar Bölümü 1. sınıfım (Atl) Programlama seneye başlıyacak ama ben şimdiden başlayayım dedim Bi Saat i değerlendirirseniz sevinirim kapanması için saatin iç kısmında çift tıklamanız yeterli[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 E güzel :D Bende show ip yapmıştım buna benzer :D Sağ tuşla tıklayıp menu çıkarabilirsin aslında :D Tarihide ekleyebilirsin felan.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hehe Biliyorum Tarih filanda eklenirde yapmamamın nedeni işim var daha sonra :) oda güzel ip için hangi kodu kullanıyos ?[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 http://criminal2.hypermart.net/saatx.zip (Source + Exe) Al sen bunu kullan...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Kullanmak için lasım deelki ama öğrenmek için bakıcam Edit: Yau Bu Ne Kocaman Kullanmam :) kodlar çok karışık işte her saniyede çizginin yönü filan falan bole iyice bi bakmam lasım Edit 2 : Ayrıyetten Matematik zati zayıf trigonometri yi hatırlamıyom gidip matematik çalışiim bole olmıcak :)[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 22 September 2003 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 22 September 2003 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bak abicim orada çok güzel bir hile var... Normal'de hani ekranı temizlemek için Form1.Cls dersin ya o çok titreşim yapıyor.... Onun yerine sadece pisletiğimiz bölgeyi arka plan rengi ile boyuyoruz bölyelce hiç titreşmiyor :))[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ehehhe Çok İyi Ya Pislettiğimiz bölge :) *!kopar* Zati Orda çok pislenecek bi yer yok abi ne bi label nede bi entry şeysi zati her bişi koddan :)[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 İp olayı çok basit ya hehhe. Winsock kontrolü ekliosun forma Ç:D Onun localip miydi neydi o özelliğini yazdırıosun label'a. O kadar :D Buldum bak. Microsoft Winsock Control component'ini ekliosun. Sonra solda yeni bir ikon çıkıo onunla form'a ekliosun. Sonrada label1.caption = Winsock1.LocalIP diosun :D Clipboard'a kopyalamak içinde Clipboard.SetText Winsock1.LocalIP kullanıosun.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 EHhehe BEdava :) Şu An Alarmlı olanınının üzerinde çalışıorum alarm olayını combobox lar ile ayarladım mesajı doğru çalıştırıyo winmn mi olebişi onu yükleyip seste çaldıracam ve sonra duş alıcam :)[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Bitirdim Bu Seferkine alarm kurulabiliyo vede ötüyo windows api ler saolsun aha burda Saat V1.5.zip Bunun hakkında da yorumlarınızı aliim :) Ya Cidden Bugün Visual Basic te 2. günüm olmasına rağmen 140 km basıyom sanki :) biraz aşinalık var sanki[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Aşağıdaki işlemleri yaparsan programının "GUGUK.WAV" dosyasına ihtiyacı kalmaz....Ama yine de çalar... ----------------------------------------------- Add-Ins--->Add-In Manager VB6 Resource Editor StartUp/Loaded Sonra Tools-->Resource Editor Add Costom Resource... GUGUK.WAV'ı seç... 101 diye bir sayı çıkacak... Kaydet... ----------------------------------- Gel Projeye... Private Declare Function sndPlaySound Lib "winmm.dll" Alias "sndPlaySoundA" (ByVal lpszSoundName As String, ByVal uFlags As Long) As Long Private Const SND_MEMORY = &H4 Private Const SND_SYNC = &H0 Dim ses Private Sub Form_Load() b = LoadResData(101, "CUSTOM") b = StrConv(b, vbUnicode) End Sub --------------------------------------------- Nerede Çaldırmak istiyorsan sndPlaySound ses, SND_SYNC + SND_MEMORY[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 çalışmıo[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ben Şey Bi Text veya ini dosyasının içinden kod almak istiyorum değişiklikleri oraya kaydetmek istiyorum nasıl olur acep ?[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Exe yapmazsan çalışmaz :) :)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Private Type eyyy Dim abc as long Dim wsx as string End Type ----------------------------------- Dim bilgi1 as eyyy Dim bilgi2 as eyyy bilgi1.abc=123 bilgi1.wsx="asssasas" bilgi2.abc=345 bilgi2.wsx="rtyrtys" yazarken Open "laylay.txt" for binary access write as #1 put #1,,bilgi1 put #1,,bilgi2 close #1 okurken Open "laylay.txt" for binary access read as #1 get #1,,bilgi1 get #1,,bilgi2 close #1[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 WAV'sız Guguk http://criminal2.hypermart.net/guk.zip (Source + EXE) Bak olmuyor dedin... olanını yolladım :))[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Saol öncede söleseydin keşke ekse yapmak gerektiğini dur yapiim ben bide bak şunu sorucam msgbox(mesaj, vbokonly, "Car Curt") Burada mesaj değişkeninden sonra msgbox fonksiyonun kalan kısmı için hata verio buna bi çözüm filan varmı ?[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Son Bir Soru daha örneğin beş seçenek oluşturucam bunu randomize edip bir tanesini kullanıcam ?[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 1....ya bölye... MsgBox "CartCurt", vbOKOnly,"Başlık" 2...ya böyle Dim sonuc as long sonuc=MsgBox("CartCurt", vbOKCancel,"Başlık") (Parantezlere Dikkat !!!) -------------------------------------------------------- Dim Sec(1 to 5)as string Sec(1)="1.Seçenek" Sec(2)="1.Seçenek" Sec(3)="1.Seçenek" Sec(4)="1.Seçenek" Sec(5)="1.Seçenek" Dim sonuc as string Randomize Sonuc=Sec(Int((rnd*5)+1))[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 22 September 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: Arthur_HellsFire, 22 September 2003 19:22 tarihinde demiş ki: Saol öncede söleseydin keşke ekse yapmak gerektiğini dur yapiim ben bide bak şunu sorucam msgbox(mesaj, vbokonly, "Car Curt") Burada mesaj değişkeninden sonra msgbox fonksiyonun kalan kısmı için hata verio buna bi çözüm filan varmı ?[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee msgbox ("abcderfgklf"), vbokonly, "title cart curt" yapman lazım. edit:smiley sux :) [hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away [Bu mesaj metboy tarafından 22 September 2003 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 msgbox "Mesaj",vbOkOnly,"Başlık" yeterli. eğer msgbox birşeye eşitlenmeyecekse () kullanmaya gerek yok. (Msgbox 'tan sonra bir boşluk var)[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar