Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 1 Ay kadar önce başladı bu sorun.My computer'dan nezaman externalıma 2kere tıklasam "birlikte aç" menüsü geliyo direk klasörleri göstermese gerektiği yerde..İlla ki sağ click'le explore'a gitmem gerekiyo klasörleri görmek için.Ayrıca harddisk 400gb ama 300 falan olduğunu iddia etmeye başladı,sizce sorun nedir bi çözüm var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 usb den bulaşan gıcık virüslerden girmiş büyük ihitmal klasör seçeneklerinden gizli dosyaları ve sistem dosylarını göstermesini seç normal hdd ve external içindeki autorun ve autorun dosyasının içinde yazan .exe li dosyaları sil bu şekilde olmassa avastla tarat o daha güzel temizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 O autorun silinince hdd nin acilmasina izin verilmiyor cift tiklayarak ya da sag click Open la..Anca adress bara J: enter gibi yazarsam girebiliyrm.Nasil tekrardan autorun gibi bisi olusturulur external hdd icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 activexdebugger32.exe görev yöneticisinden bak benim bildiğim kadarıyla bu salak şey yapıyor o sorunu bizim pclerde de vardı okuldaki ne kadar güvenirsin bilmem ama ben bunu kullanıyorum kendim upload ettim http://rapidshare.com/files/81587594/Dracula_Virues_Temizleyici___V_3.0.rar free bişi ama sitesini bulamadım ondan kendi uploadumu veriom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yok oyle bir exe.Ayrica su an virus yok sildi AVG,ztn sildigi dosya autorun.inf oldugu icin cift tiklayarak acilmiyor,Formatalasam duzelicek ama biri 300 biri 120 GB lik external hdd ler,onlarin yedegini almak cok uzun surer.autorun inf nasil olusturulur ya da baska bi yontem varsa bu srun nasil asilir onu soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar