Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içe kapanmak? dışa açılmak? kafayı yemek?

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

bazı anlar olur hani,her şey üst üste gelir kafanız çok karışık olur devamlı bişeyler döner beyninizde..b*ka batık gibi hissedersiniz.böyle zamanlar yaşayanlarınız vardır mutlaka..

bu zamanlarda bi köşeye çekilip kendini soyutlayıp iyice bir düşünüp,kafayı toplayıp tekrar insan içine mi çıkmak daha doğrudur yoksa hemen birileriyle paylaşmak mı..? (kafanız karışık olduğundan konuşup herşeyi iyice moka sarma riski de var..)[hline]all i want to do is live..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 01 Mart 2003 15:32 tarihinde demiş ki:
olay ne oayı

ilk mesajda dediğim gibi ardarda gelen bir sürü şey,her konuda.Ve sonucunda birikme.
Olayları içeri atmama sebep, istem dişi bir patlamadan korkmak. (sonucunda zaten sayısı 2-3'ü geçmeyen dost diyebileceğim kişinin kalbini kırmak)
[hline]call my name and save me from the dark..

[Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 01 Mart 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla gerçekten senden (yaşça büyük olursa daha iyi) bi kız ile derteşmek en iyisi, eğer o kişiyle bi alaksı yoksa da olaylarının hiç sorun olmuyo :)

Ama kankanla dertleşmek kadar iyi bişi yok, çünkü istersen divine bi suç işle, gene de boşver be kanka deyip sana kafa atıcak ya da sırtına vuracak biri oluyo genelde...[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 01 Mart 2003 16:09 tarihinde demiş ki:
kız mı yok sınıfta
arkadasın yok mu

yakın çevremde birşeyler paylaşacağım birileri yok.
(yakın çevre --> okul)

bu arada chat yapar gibi hissettim, icq numaram imzamda var,ben sana akıl veririm diyenleri beklerim..

ayrıca kişisel bir topic açmak istemedim, genel bir konu bence. (bkz. ilk mesaj)[hline] call my name and save me from the dark..
Sosyal ağlarda paylaş

Bone haklı aslında en iyisi kızlarla konuşmaktır ; çünkü insanlar karşı cinsle konuşurken farklı hissederler ama kız yoksa erkekde olur ..
Hatta çok bunalırsan git migrosa filan böle bi sepeti azına kadar doldur sonra kapıda bırak çık yada bi arkadaş oratamına ak hemen , bi program yap :)
Geçer...[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900)
Sosyal ağlarda paylaş

önerim kesinlikle iyibir kıza açıl,
kızlar bu gibi durumlarda annelik duygularının artmasından mı nedir hemşefkat gösterir , dinler , tavsiye verir , rahatlatır
hemde nerden öğrendiklerni anlayamadığın duruma uygun binlerce söz bilirler ve bir tanesini seçerler tam sana uygun öyle bir gaz olursun ki siterim len ben bunu bekleyin dünya ben geliyorum moduna bile girersin.
bu sene ki kanka arkadaşımız ne demişti bana şöyle özetleyeyim:

giden gitsin yangınlarda söner,
bakma arkana krallar hep önden gider

nasıl öğrenmiş, nerden bulmuş bilemem ama bu sözü her yazıp okuduğumda hala gaza geliyorsam bu iyi bir derttaş bulduğum içindir.

kız bul kız!
erkeklerde yardım eder ama içinde ki yangını en iyi kız alır,
erkeklerde bi yerden sonra taşağa vurursun yatınca sorunu tam çözemedini görürsün vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

bir kıza bişey anlatırsan dinler dinler ve dinler her şeyini söylersin anlatırsın tamamıyle içini boşaltmış olrsun..
ama bi erkeğe anlatamazsın..
çünkü dinlemeye meraklı değildir... ayrıca sen anlatırken hep kendinden örnekler verir... sense bi anda kendinden bahsederken muhabbetin ona döndüğünü görürsün...
bi hatun bul dök içini..
ve g.tü kalkıklardan olmasın.. herkese anlatılmaz herşey bilirim...
ayrıca olm sen KAL dan deelmiydin? gel bakiim icq ya..
52620054 (yannış annaşılmasın ayıp olmasın die destek çıkmak hesabı- isteyen alsın eklesin yane.)

ayrıca bone saol...
göz doktoruna gittim... siteye üye olduumdan beri
(24 mayıs 2002 olması lzm) göz numaram 3.5 atmış :)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002

Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 02 Mart 2003 01:40 tarihinde demiş ki:
kimseye dokme icini, boswer niye dokuosunki...

baba içinde patlama olayı da bi faktör ama yaaa...
hadi belli şeyleri anlatma da...
bazı şeyler de pis patlıyo bazen...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002

Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...