Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Arkadaşlar yaptığımız Emotionlari , Java lari nasil msn e ekleyebileceğimiz bir program biliyormusunuz ? Yıllardır bulamadim bir yöntemini çokta araştırmadım ama artık ögrenmek istiyom :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 java ne ya? msn'in smileyler listesinde "smiley ekle" olacak. oradan birşeyler oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 javalı oynayan kımıl kımıl emotionlar işte anla =) . msn Smile ekle cevabini bekliyordum birinden ordan ekledinmi boyutunu ayarlayamiyorsun bunun için programlar vardi ama neydi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 koskoca forumda bi bilen cıkmadimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Javaya eklemek nedir üstteki açıklamalar benim anlamama yeterli olamadı. Ayrıca hareketli resimler büyük boyutlu smiley olarak eklenebiliyor, hareketsizler küçük ekleniyor standart boyut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar