Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Arkadaşlar yaptığımız Emotionlari , Java lari nasil msn e ekleyebileceğimiz bir program biliyormusunuz ? Yıllardır bulamadim bir yöntemini çokta araştırmadım ama artık ögrenmek istiyom :0
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 java ne ya? msn'in smileyler listesinde "smiley ekle" olacak. oradan birşeyler oluyordu
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 javalı oynayan kımıl kımıl emotionlar işte anla =) . msn Smile ekle cevabini bekliyordum birinden ordan ekledinmi boyutunu ayarlayamiyorsun bunun için programlar vardi ama neydi :S
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 koskoca forumda bi bilen cıkmadimi
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Javaya eklemek nedir üstteki açıklamalar benim anlamama yeterli olamadı. Ayrıca hareketli resimler büyük boyutlu smiley olarak eklenebiliyor, hareketsizler küçük ekleniyor standart boyut.
Öne çıkan mesajlar