Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Arkadaşlar şiddetli derecede drum çalma güdüsüyle donanmış vaziyetteyim. Bu konu üzerine tavsiyelerinizi, şöyle orta çaplı bir baterinin fiyatını, ders alınabilecek yerler v.s hakkın da bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim. Ha birde şöyle bir soru sorabilirim "Bırak kardeşim sen gitarına devam et paşa paşa" mı dersiniz, "yoksa iyidir abi drum vazgeçme" şeklinde bir yorum mu yaparsınız ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 whiskey/kadiköy pasajı ben ordan ders alıyorum.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Başlamak istemeden önce öğrenmen lazım oturup. Ve bu zaman isteyen bir şey, yani haftada sadece 1 saat harcıyıp (benim gibi :P) bateriyi 1 senede çalabileceğini sanma. Neveziah benim aavsiyem üstüne Wihsky de başladı, baya güzel öğretir Barış abi, ve ben bu sene derslere devam edicem zaten. Ama bilmen gerek, müzik aleti çalmak öyle haftada 1 saat ayırıp apabileceğin bir şey değil.. Hiç öğrenmeden direk bateri almaya hiç girme, önce bi öğren ilerletip ilerletmeyeceğine karar ver. Yanımda duran Riglous arkadaş ÖSS si var onun çalamaz o bu sene hiç dedi bilemicem :-P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Neveziah peki aylık ne kadar ücret ödüyorsun ? Haftalık ders saatin ne kadar ? Ve haftada bir kere de olsa ücretsiz prova imkanı sunuyorlar mı ? Bunlara da cevap verirsen çok sevinirim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ya açıkcası evet ö.s.s var ama benim haftada 2-3 saatim boş olmayacaksa olmaz olsun öyle ö.s.s. Program yaptığım zaman elbette onada bir yer bulunur. Ayrıca elbette ilk etapda öğrenmek önemli de ben yine de bir fiyat araştırması yapayım dedim... (daha önce gitar la bayaa haşır neşir olduğum için bir enstrüman çalmanın nasıl bir zahmet gerektiğini biliyorum)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ben cevap veriyim direk, derslik ücreti ne tam bilmiyorum, onu tekrar konuşucam Barış abi ile bu sene. Saat gittiğinde konuştuğunuzda kararlaştırıyorsunuz, studyo falan degil doğrudan dukkanda ders veriyolar.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 İlk başlarda bateri almayacağım kesin. e sadece orada ki dersleri alıp pratik yapmadan da bateri öğrenilmeyeceği kesin, bu durumda para verip stüdyo da çalmak tek çare gibi gözüküyor sanırım ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Yoo, dersleri alırsın sonra stüdyolara gidersin hiç bişi bilmeden stüdyoya girip kendi başına öğrenmeye çalışırsan çok paran yanar söylemiş olıyım.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yo yo demek istediğim şuydu whisky de dersi aldım mesela o gün... baktım bana yetmedi bir saat iyice gaz oldum birde 1saat stüdyoda çalıp pratik yaparım o şekilde daha hızlı gelişme yaparım demek istedim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yok oyle sey studyo ya girip çalışmazsın o gün öğrettiklerini, alırsın pad ini bagetlerini gider evinde stick control çalışırsın. 9 ay derse gittim basit ritm öğrendim, yaz ödevi olarka ne verdi Barış abi, 120 sayfalik single beat stickkontrol egzeersiz leri 60 dan 120 tempoya hızlandırmalı, bateriye gerek yok pad inle oturup çalışıyon[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 kadıköy hiphoptaki selami hoca gibisi yoktur bateri üstüne bence. jazz ve fusion dalında bir numara diyim veya da.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Delanoresse cok kolay kirilacak bagetlere 20$ verirsin falan Abi siyah Zildjian bagetleri 10 milyona aldım naaptın sen yaa ilk nylon tip A5 bagetlerim bile 7.5 milyon du ve hala sapasağlamlar[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Selamon, 29 August 2003 22:50 tarihinde demiş ki: "Bırak kardeşim sen gitarına devam et paşa paşa" ewt bunu derim[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 sen boşver bateriye başla ya.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Bencede ders alman en doğrusu,derslerde öğrendiklerinin pratiğini ve ütütlerinide http://www.fadeback.net/depo/bugra/pad.jpg bunun gibi bişey edinerek yapabilirsin.[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 arkadaş bateri kursuna gitcekmiş. Padleri nereden aalınabiliceğini soruyor. Bielniniz varmı?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 tünelde gir dükkanalra sor[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 peki.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: i-know-karate, 30 August 2003 13:07 tarihinde demiş ki: Bencede ders alman en doğrusu,derslerde öğrendiklerinin pratiğini ve ütütlerinide http://www.fadeback.net/depo/bugra/pad.jpg bunun gibi bişey edinerek yapabilirsin.[hline]SAKATLA! bu fotodaki padi falan hepsini nakadar aldın?[hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :( [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ben ders almadan öğrendim. hayvanlar gibi çalıyorum. kendinizi kasmayın. eğer yeteneğiniz varsa başlayın yoksa boşu boşuna para harcamış olursunuz.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 iddia ederim bi pok yapamıosun[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 harbi ha müzisyen birisinden böyle bi cümle gelmez zaten adam kendini mike portnoy falan olarak görüo heralde hayvan gibş çaliomuş!![hline][b] Saçlarım Saçlarım Saçlarım AHHHHHGGG SAÇLARIM bööögggühüühü :( [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Gercekten oyle caliyor ama...[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bilmeyene herkes haywan gibi gelir bütün kızlar kumsal gitaristlerine ayy nası çalıo der..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 :PPPP +1[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar