Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 işi bilicen işe gitmiycek, akatsukide herkez holgoramla takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 2 boyutlu filler çizimlerinden sonra 3 boyutlu shippuden iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 akatsuki gay club direk tiplere bak deidara direk gay tipli bi eleman sasori gay gibi kuklanin icine girmis itachi desen gay gay hariketler yapip artislik yapiyor itachinin yanindaki adam kopekbaligi direk, lol 135 de naruto vs sasukenin sonunda yerin dibinden zarif bir cicek gibi cikan arkadas direk gay tip filam eee adamlar elbise gibin cuppeler giyiyor alli dalli bulutlu mor oje olayina girmiyorum bile adamlarin hologramlari bile gokkusagi Red Dawn diil Blue Oyster olmaliydi isimleri kapiyada tabelayi atip muzigide actikmi tamamdir kyuubi filan bahane adamalrin asil amaci naruto gaara gibin guzel cocuklari kacirip molest etmek direk super adventure club mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Den bu adama naruto izletmenin sakıncalı olacağını biliyordum. Dilinden zor kurtuluruz artık ne diyelim dui yaktın bizi... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 10. bölümün torrent dosyası linkini verebilecek olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 http://www.mininova.org/tor/667796 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 www.naruto-kun.com al burdan cek hepücüğünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 http://yhbt.mine.nu/ burdan çek sonuçta hepsi buraya çıkıo fan sitelerinin.direct dl deilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 www.narutochaos.com dan buldum , genede teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Durmadim,5-6 kere durdurup inceledim,giris videosunda Hinata'nin hali gözüküyor evet.Kiyafetler ayni gibi,saçlari ise uzun,sirtina dökülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 HANİ! NEREDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 3:07 noktasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bu arada introda ilerki dövüş sahnelerie ciddi spoiler varda anca izlemiş okumuş olanlar fark eder cok guzel yapmsılar bu introyu ben seviyorum. hoş introlar hep iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 11. bölüm güzel olmuş bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu bölümü yine çok sevdim ben [spo]özellikle sakura tedavi etmeye çalışırken, narutonun ayılıp bayılma sahnesi çok komikti. şekilden şekle girdi zavallı sonra da sakura so cooool dedi :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 [spo]sa sa sakura ççç ççan SO COOL! =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 [spo]sasuke retardi olsaydi bu bolumde "neden sakura bu kadar guclu laaaan olamaaaz nasil iyilestirio laaan karizmam cizildi laaan olmaz olmamali olamaz sakura benden daha karizma duruo bu sahnede imkansiz HAYIIIIR" *sakuranin girtlagina yapisir* "dovus benimleeee yurruuuuu disari catiya cikioz dovuuus"[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 güzel bölümdü, diğer bölümler de güzel olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hinatayı gördüm bide introda. beğendim. intro ve outroyu benle illegal yollardan paylaşıcak var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sakura healbot olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Filmi relaselendi Dattebayoda indiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 oyy ebnde basladım cekmeye ama coyavas iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 0 aksiyon bolumler beni sogutuyor Naruto'dan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ne filmi ? hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 6-11 yas arasına yonelık bı fılm olmus begenmedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar