Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 kısaca ödev analog olan bir şeyi dijitale çevirmekti. (kola kutusunu ps de çizmek tarzı değil.) neyse ben de böyle bir şey yaptım. koyayım dedim. ışık olarak başucu lambası kullandım :P ışık çok yayıldığı için -belki işe yarar diye- aluminyum folyo sardım. işe yaradı aslında. [spo][/spo] [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 14:59 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 naptınki sen yanda kocaman painter X yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 anlatamam ki nası anlatılır :P normal hayattaki boyama tool larını bırakın gelin dijitale geçin painter programı aynı işlevi görür demeye çalıştım. [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 16:53 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 major'ın reklam mı olm senin? değilse hocalar sittinsene sevmez bunu ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Major değil, bölümü visual comminication design köede kocaman painter yazması iyi bi durum zaten, ödeve uymasını sağlıyo, işin bu haliyle bence iyi gider o ödeve, metni bilmiyorum ödevin ama isanlar anlatıyodu bişiler ordan konuşuyorum. büyük bi edepsizlik ederek sorucam ama fotorafı senmi cektin? Yok stock image sa basını ağrıtırlar benden sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Mesajı verememişsin. Yazıda "Onlarca malzemeyle uğraşmayın" gibi birşey yazmalısın bence. Senden okuyana kadar anlamadım mesajın ne olduğunu [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 06:28 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 problem var yanlız şöleki bu taktigi neredeyse bütün digital cizim programları kullandı.yeni bişey degil yaptıgın hocalar hadi oradan diyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 @cuce: evet ben cektim :) @daesu: ya hoca bole seyleri seviyo o yuzden yaptim. bi onceki odevde de apple li bisey yapmistim 4 vermisti 5 uzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 bence de pek sıkıcı olmuj bu. ben olsam scannera yağlı boya resim yapardım, onu çekerdim. veya görsel olarak vurucu olsun istiyosam monitöre yağlıboya yapardım o da mümkün. ama birinçisi daha mandıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ne kızıyon ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 deadline dan sonra fikir veriyosun abi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 horasın dedikleri aklında olsun dimi,ilerki şeylerde aklına gelir farklı sentezler falan fişman. yaptıgın birşeye herkez güzel derse über derse senin için bir manasıda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar