Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 dk da Sand Shinobi

kitana

Öne çıkan mesajlar

ok belirtelim bakalım

bi kez urasmamıssın, geyik yapmıyorum ayarda vemriyorum, temiz calışmamışsın, temiz calışmamışsının icinde neler var dersen:

simetri var mesea, cene cimetrik değil gözlerin durduğu yerler simetrik değil, baskenın basladığı ver bittiği yer simetrik değil.

yerlestirme hataları var, gözler yamuk yerlerde duruyo, burun yanlıs yerde duruyo, sac kafaya oturmuyo, daha sağda olması gerekirdi.

oran hataları var, o gözler cok kücük mesela, veya cok büyük, yanı baktığımız göz akı ve bebeğiyse sadece cok büyük, yok göz yuvasıysa cok kücük.

gariplikler var, mesela o head protector nereye oturuyo, adamın kafası nerde bitiyoki nereye yerleşmiş, sonra neden metal kısım parelel kenar şeklinde.

Ha ama şimdi ben bunları yazdımya, cok sacma bunları yazmam, cunki öle bi noktadaki cizim ne olduğu belli değil, hani mangamı, yoksa realistikmi, karikatürmü bunlar bile belli değil. Hani aklında nasıl bi tarz vardı nasıl bi estetik kaygı vardı anlıyamıyorumki bu cizimden, böle özellikleri taşımıyo 2 dakkalık cizimler genelde.

Bunları gectim 2 dakkalık bi cizimden bahsediyosak zaten "e bunlar olabilir 2 dakkalık cizim bu" diyebiliriz, ha tabi sen iki dakkalık cizim tekniğini mukemmeleştirmek istiyorsan bilemiyorum, burda kinaye yok yanlıs anlama. Ayrıca ne biliyim "saclar bozuk" dedim dimi, sende "e adamın sacları böleki zaten bozuk değil" onlar diyebilirsinki cok cok normal bi cevap olur bu cizim için.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...