slickers Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben şunu anlamadım kulaklıkta bi düğme war metalik renkte bir de kutunun içindne bir kablo çıkıyor iki tane ucu war ses sistemine bağlanabilir gibi bunlar ne işe yarıyor?
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o gri düğmeyle müzik dinlerken gelen çağrıyı kabul edebiliyorsun.. telefon çalarken de duyabilesin diye müzik kesiliyor... söyle bir kötülük var ama: mesaj gelince de müzik kesiliyor=) o kablo da dediğin gibi müzik sistemine bağlamak için sanıyorum ya da televizyona bağlayıp fotoları göstermek için de olabilir am bilmiyorum aslında ama girişleri bu tip bir kablo olduğunu gösteriyo...
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hmm tahmin ettiğim gibiymiş sağol bilgi için
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 aha yeri gelmişken sorayım... kulaklıktayken çağrı gelince müziğin sesini kesiyor ama çalma sesini ve mesaj sesini kulaklıga vermiyor hoparlörden veriyor nası yapcaz ? denedim olmadı =(
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 sessize alınca sanırım kulaklığa veriyordu bide öyle dene bakalım
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 oldu valla =) saol.
Öne çıkan mesajlar