ses Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 http://www.wow-europe.com/en/info/basics/bcattunement Görüleceği gibi Attunment 1 nisan şakasındaki kadar olmasada yinede Heroic bazınada bi kaç şey istiyor...Ama her Attun için alternatif gidiş yolları sunmaları mevcut sistemde değişik Fiction'lar için rep kasmış oyucuları rahatlatıcaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 orda hyjal attu.' ya degilde tempest keepe takildigin icin tebrik ediyorum. attulerin hepsi birbirine bagli, o yuzden yavas yavas gelises gelise attu olunucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 görünce korktum bir an tempest keep de boss kestiler bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 void reaverı kestiler zaten ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 illidan artislik yapıyodu hazır değilsiniz sizi kesicem falan diye ama şimdi kendi geleceğine bide yanına gidebilmek için 10ı1*041*41 heroic instance 43242423 raid bitirmek gerekiyo. Adam o kadar tırsmış ki yanına gidemeyelim diye ne kadar adam varsa toplamış onları kesmeye çalışıyoruz. Bu sebeptende pve den bek hoşlanmıyorum . pvp ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yaw dalgınlıktan tempest keep yazmışım ne alakaysa :D Black temple olucak başlık...İmlada hata affetmeyen arkadaşlarıda dikkatleri yüzünden tebrik ederim... [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 00:30 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bu arada bilmiyorum ilerde ne olur ama su an lady vasj'den 4 tane vials of eternity dusuyormus. buyuk ihtimalle ayni rate vardir kael'teas da. 25 kisininde hjyal'a attune icin ne kadar ssc ve the eye clr i lazim hesaplayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bu balck temple atutment deigl bu bilinen mount hyjal atutment ve bu zaten wowwiki ve bosskillers.com gibi sitelerde vardi 3 ay once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 karazan ve sepentshire da var hepsini gösterio interaktif bi tablo o :D [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 11:40 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ssc ve tempest keep attunementları 1 hafta içinde biter abartmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar