ses Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 http://www.wow-europe.com/en/info/basics/bcattunement Görüleceği gibi Attunment 1 nisan şakasındaki kadar olmasada yinede Heroic bazınada bi kaç şey istiyor...Ama her Attun için alternatif gidiş yolları sunmaları mevcut sistemde değişik Fiction'lar için rep kasmış oyucuları rahatlatıcaktır...
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 orda hyjal attu.' ya degilde tempest keepe takildigin icin tebrik ediyorum. attulerin hepsi birbirine bagli, o yuzden yavas yavas gelises gelise attu olunucak.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 görünce korktum bir an tempest keep de boss kestiler bile
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 illidan artislik yapıyodu hazır değilsiniz sizi kesicem falan diye ama şimdi kendi geleceğine bide yanına gidebilmek için 10ı1*041*41 heroic instance 43242423 raid bitirmek gerekiyo. Adam o kadar tırsmış ki yanına gidemeyelim diye ne kadar adam varsa toplamış onları kesmeye çalışıyoruz. Bu sebeptende pve den bek hoşlanmıyorum . pvp ftw !
ses Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yaw dalgınlıktan tempest keep yazmışım ne alakaysa :D Black temple olucak başlık...İmlada hata affetmeyen arkadaşlarıda dikkatleri yüzünden tebrik ederim... [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 00:30 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ]
druenler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bu arada bilmiyorum ilerde ne olur ama su an lady vasj'den 4 tane vials of eternity dusuyormus. buyuk ihtimalle ayni rate vardir kael'teas da. 25 kisininde hjyal'a attune icin ne kadar ssc ve the eye clr i lazim hesaplayin.
Sin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bu balck temple atutment deigl bu bilinen mount hyjal atutment ve bu zaten wowwiki ve bosskillers.com gibi sitelerde vardi 3 ay once
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 karazan ve sepentshire da var hepsini gösterio interaktif bi tablo o :D [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 11:40 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ssc ve tempest keep attunementları 1 hafta içinde biter abartmayalım
Öne çıkan mesajlar