horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Yeni okudum buray şimdi.. Demek 7 verdin on üzerinden... *!ellerini arkasına bağlayıp kafasını yere eğer ayağıyla çakılları tekmeler..* tamam yok bişi... *!omzunu silker*[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 *!arada derin nefesler çekerek sessizce sarsılır*[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ay üzülme ayol, ben anime üstadı filan diilim ki. hem bak sadece senin için bi puan daha vermişim, daha naapiim ki? bundan sonrası yalana girer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 tamam geçti... *!alt dudaanı sarkıtıp yağmurda kalmış köpek gözleriyle bakar*[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 akira'yı da seyrettim, bi şeyime benzetemedim. olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar