cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 mmrpg oyunlari ile ilgilenio ve seviyo isen "hacksign" eglenceli bi anime dir..(26 bolum) bas karekterimizin oyundan log out olamamasi ile baslar hersey ve bi uniqe item arayisi icinde surer gider..sanal dunya ile gerceklik pek derinlere inilmeden yuzeysel irdelenir.. "noir" soundlari ve farkli kurgusu ile izlenesidir(26 bolum) hafizasini yitirmis olan genc kiz assasin in benlik arayisi temel alinarak surukleyici bir senaryo uzerine oturtulmus ve etkileyici soundlarla bezenmis ortalamanin ustunde bi anime.. simdi kan olmasin ole fazla action olmasin demissin ama cok sey kacirirsin..13 bolumluk "hellsing" serisi ile cok iyi vakit gecirebilirsin..biraz hard dir alucard ama karizma bi abimizdir , saygi duyariz.. frp icerikli "record of lodoss war" ortalama bi anime dir..."the power war between dark and light" desem sasirmassiniz herhalde..siradan ama eglenceli bi seri..(13 bolum) "ninja scroll"(movie) ; kan dehset fakat sufer eglenceli , simdi ben tavsiye ederim ama seni sarmayabilir..yani hatun kisi baabinda =p "bloodlust : vampire hunter d" (movie) , basarili bi anime , her tat mevcut.. "love hina" sufer bir duygusal komedi (26 bolum) "s.exp. lain" izlenmemesi halinde cok sey kaybedilecegine inandigim 13 bolumluk anime serisi..her saniyesi bunalim..baska bi topicte biri rahatsiz anime olarak nitelendirmisti , daha iyi bi terim dusunemiyorum..genc bi kizin intihar etmesi ve akebinde tum okul arkadaslarina kizdan mail gelmesi ile baslar hersey..bilgisayarlar ile arasi peki iyi olmayan lain kendini birden sanal dunyada bulur , benlik arayisi icerisinde devam eden seri teoloji icerikli guzel dialoglarla bezenmis mukemmel bi anime.. "neon genesis evangelion" herkes icin yeri ayri olan , seninde eninde sonunda izleyip tapicagin anime..gainax in bas yapiti..(26 bolum , death , rebirth, end of evangelion sirasi ile izlenmelidir =p ) aklima geldikce bisiler yazarim bende.iyi eglenceler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 üwe... full metal panic, lain ve cortese kazaa'dan çıkmadı valla. hatta lain diye aratınca bi sürü peter north filmi çıktı, ayıp bile oldu :P ninja scroll çıktı, onu indiriyorum, bakıciiz artık bana bi numara büyük mü diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ema bıraz daha ıstıyosan anime ek$i de yazıyor baga bak bı ıstersen[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRain Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Bonecrusher, 12 July 2003 05:47 tarihinde demiş ki: hatta sailormoon da olur aslında favorilerimdendir kendileri :D[hline]28-06-42-12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 aha ninja scrollu indiriyo ema ne yapacz yaw ya sararda başımıza psikopat olark çıkarsa :D[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Anime hakkında download etmek veya bilgi almak istiyorsanız, mutlaka başvurmanız gereken bir adres mevcut. Her türlü animeyi bulabilir, ve edonkey protokolünü kullanan herhangi bir program ile indirebilirsiniz.. www.anidb.net[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bulabilirsen: 1.Metropolis[robotlar deliriyo fln fistan ama baya guzel ozellikle muzikleri ve cizimleri] 2.Wind of Amnesia[fallout vari bi senaryo benim hosuma gitmisti pek vahset yok ama hic yok demiyorum:D][hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 vampire hunter:d bloodlust ı indir o kadar kan vahşet yok...en azından şöle tutup da kollar kopmuyo..veya kafa atılarak adam öldürülmüyo....[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 outtrader +1[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Matarama Su Ko gayet aşmış bir yapıt çok beğendim[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 update: ninja scroll indi seyrettim, pek etkilenmedim. ama yine de hoşça vakit geçirdiğimi söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Jin Roh'u da izlemiş olman lazımdı. Demek ondan da etkilenmemişin. :~([hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ay yok ayol, onu daha seyretmedim. dün benim canım bööle eğlenceli, vurdulu kırdılı, tepişken filan bişey çekti, bunu öne aldık sıralamada o yüzden. ööle casus masus hikayeleri istemedi canımız, direk kan aksın dedik :P jin roh'u seyreder de bişey demez miyim? ayıp ediyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yaşasın ^_^[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Tek movie halindeki kanlı, heyecanlı animeler : Blood - The Last Vampire Angel Sanctuary ( 3 movie ) aklıma gelecek daha ama..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Tam aksiyon, tekmili birden 26 bolum ve bir film, Cowboy Bebop.. Sadece seckin KaZaA'larda.. Bayiniz'den isteyiniz... (hayret niye daha once kimse soylememis ki?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Çünkü kız arkadaşıma Cowboy Bebop'u seyrettirdiğimde "Pöf bu ne be." olmuştu tepkisi. Oysaki muhteşemdir bence.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 jin roh'u da seyrettim. hmmm, nasıl desem, bööle pek uykum vardır seyrederken (kızma horace valla üwe), sobnlara doğru bir yarım filmi seyretmeye kasıyor diğer yanım uyku ile savaşıyordu demesem yalan olur. bir başka deneyimi bozan şey de indirdiğim kopyanın içinde birbirinden kötü hem fransızca hem ingilizce alt yazı olmasıydı ki, film zevkimin asıl içine eden şey o oldu sanırım. ingilizceyi okuyup, bi anlam veremeyip, fransızcayı da okuyayım derken film heder oldu :/ kafam girsin o çevirileri yapanlara. velhasıl, bütün bu şartları da göz önünde bulundurursak, filme 10 üzerinden 6 ya da hadi horace'cığımın güzel gözleri hatırına 7 verebiliyorum ancak. ama mesela yanımda uykusu olmayan ve fransızca bilmeyen sefkili kişisi vardı, bence o olsa 7 ya da 8 verir :) genel olarak da, gayet güzel animasyon, gayet güzel kareler, çok zekice düşünülmüş sahneler vardı, hakkını teslim etmek lazım, ama overall (türkçenin hali nolcak ben de bilmiyorum) bir spirited away'in bende uyandırdığı "bu dünyadaki bütün animeleri seyretmeli, miyazaki ustanın pamuk ellerinden öpmeliyim" hissini uyandırmış değil. forza spirited away! şimcik vampire hunter d ve kiki's delivery service var sırada. bu arada, kazaa'da bir çok anime yok, imdb'den best animation movies'a bakıp, miyazaki'nin eski filmlerine sulaniim dedim (zaten hepsi miyazakinin maaşallak listedekilerin), olmadı :/ emule, edonkey filan mıdır bu işlerin yolu? üşenenler naapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ema apla sen spirited away miyazaki diye dolasiyosan sana ghiblinin herseyi diicem Kiki's Delivery Service superdir ayni kisiden Nausicaa v Mononoke Hime yi de izle derim Porco Rosso vardir sonra, komiktir baya. Sharereactor de var ah my goddess in 5 bolumu, 1.14 gb a denk geliyo, kesin indir izle, dun 2.5 saatte izledim hepsini, super yapmislar, acaip komik.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 mononoke hime'yi zaten seyredip tapmıştım volficiğim. threadin üstünü okumadın diye senin yüzünden ikinci baskıyı yapıyoz ama :P kiki... daha yeni indi, onu da seyretçem en yakın zamanda... procorosso kazaa'da yok :/ çok da merak ediyorum domuz pilotu ama işte kader... ah my goddess'in ise ilk 3 bölümünü izledim, hafif baydı, sonra movie'yi indirip izledim, onu da anlamadım diyebilirim :P nausicaa'yı ilk defa duyuyom, bi bakiim akşam evden... [Bu mesaj Emaleth tarafından 03 September 2003 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ema apla istanbul içinde oturuyorsan kadıköy ansalona bir uğrasana ordan rahatça alırsın hem istersen vcd alir televizyonda rahat rahat izlersin hemde istediklerini almış olursun kasmadan.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ema değiştirelim istersen topicin adını artık? Newbieliği geçeli epey oldu herhalde artık, yakında anime üstadı olacaksın ;][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ay yok ayol, ne haddime... hem zaten ben 2 sene uo oynadığım halde hala newbieydim hatırlarsan, seviyorum newbie olmayı :)) karamurat: kadıköy uzak be, üşengeç bi insanım, şööle kazaa'dan lambır lumbur inen filmlere karşı sempatim var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 p3-450 bilgim var, dvixlerde hız kesmio o yüzden 2 hafta içinde kendime yeni bitn yapıcam(yapıcam yani öle maganda konuşması yapıcam diil), 120 gb harddisk, c:system d:games e:music f:Manga/Anime g:backup , zuqhauhauhua[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Samurai Jack =), ciddiyim güzel[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar