phoebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 eskıden becerıyordum ama artık unuttum mu nedır her yolu denedım ama evdekı hayvanatın fotograflarını bır turlu sızlerle paylasamadım.. yardımcı olursanız sevınırm sımdıden herkese cok tesekkuler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 www.imageshack.us sitesine girerek fotoğrafı oraya upload ediyorsun. Upload işlemi bittikten sonra gelen sayfada birsürü link göreceksin. Onların en altında direct link olacak. O linki kopyaladıktan sonra mesaj atarken sol tarafta resim ikonu var. Ona tıklıyorsun ve açılan pencereye resmin linkini yapıştırıyorsun... [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 18:54 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 18:54 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ok cok tesekkurler deneyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar