Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SiGames ve Eidos Yollarını Ayırıyor !


Udinen

Öne çıkan mesajlar

Oyunun resmi sitesi www.sigames.com adresinde yapılan açıklamaya göre SiGames ve Eidos Interactive yollarını ayırma kararı aldı. Bu karara göre CM4'ten sonra bir oyun daha çıkartılacak ve daha sonra SiGames yeni cm serilerini başka bir yayımcı şirket ile çıkartacak. Fakat bu açıklamadaki en önemli nokta şu. CM4'ten sonra çıkacak olan oyun CM tarihindeki en iyi oyun olacakmış ve bu oyun için şimdiden beta tester'lar aranmaya başlandı bile. Londra'da oturanlar için şimdilik test kayıtları başladı, umarım CM4'teki büyük hayal kırıklığı bu yeni oyun ile silinir ve bizlerde bu muhteşem oyunu yada yaşam tarzını sürdürmeye devam ederiz. (Kaynak:www.cmturkey.com)
*********
Edit:Siteye baktim tekrar anlastiklarini belirten flashnews var.Önemli olaylar gelisiyor CM icin bakalim neler olacak???
FlashNews:Publisher and developer of the best-selling Championship Manager series of football management games agree to work together once more before going their separate ways. (04/09/2003).

[Bu mesaj Fegro tarafından 06 September 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
CM 4 son kez Sigames tarafından yapıldıktan sonra Sigames bir daha CM isimini kullanamayacak çünkü CM' nin isim hakkına Eidos sahip. Oyunun kodu ve database' i Sigames' te kalacak. Ortalık garip gelişmelere gebe gözüküyor. Eidos muhtemelen yeni bir yapımcı bulup CM isminde yeni bir oyun çıkartacak. Sigames ise yeni bir isimle yoluna devam edecek gibi. Bizede bekleyip neler olacağını görmek kalıyor.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz

[Bu mesaj Baalzebul tarafından 22 September 2003 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...