anesthetic Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Selam. Ben diablo 2 online olarak nasıl oynanır onu merak ediyorum... Klanlar falan kuruluyormuş. Yardım edebilecek olan varmı ?[hline] :-o If I die before I awake :-o :yapma: Pray the lord my soul to keep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 open bnet game tarzında fsgs server da açılabilio hatta sandwaves de vardı .. 8er kişilik serverlar açılıo sandwaves üstünden o şekilde oynanıo mesela ama ip den pek bi farkı yok[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anesthetic Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Yani orjinal cd sini almamız lazım... Ip den kaç kişi oynanabilirki ? Tanımadığın insanlarla oynama imkanı yok zaten[hline] :-o If I die before I awake :-o :yapma: Pray the lord my soul to keep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Makinaya baalı ve bağlantısına, bende kablo olsa 6 7 kişi kaldırıyorum ki makinem ööle ahım şahım diil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar