Romario Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 beyler accimi billing bilgilerini giriyorum uzatmak icin oyuna giriorum your account has not acces to all gmaes diyo cikiyorum tekrar deniyorum yine billing istiyo bu nedir ya ? :([hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bende acc closed diyor uzatmak icin login olmaya calısıyorum. Pass yanlısh filan demiyor sadece yukarıda "3" yazısı cıkıyor baska bir sey de olmuyor. bu olayı nasıl cozucez[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Right Now'dan support alın faq.camelot-europe.com adresinden subs şifrenizle msg atın sorunlarınızı adamlara anlatın herifler size geri dönerler, ya onların sisteminde sorun vardır yada sizin acc'ler ile ilgili spesifik bazı sorunlar vardır o nedenle burada yardım istemek yerine Right Now'a başvurmanız en doğrusu olur sanırım.. Burada vakit kaybetmemiş olursunuz.. site ile ilgili bir sorun olduğundan burada kimsenin vereceği bir öğüt ile çözemezsin sorunu..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar