Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaw bu ne ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler accimi billing bilgilerini giriyorum uzatmak icin oyuna giriorum your account has not acces to all gmaes diyo cikiyorum tekrar deniyorum yine billing istiyo bu nedir ya ? :([hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız....
Remreld Cabalist as follower of Belgarionn
Mesaj tarihi:
bende acc closed diyor uzatmak icin login olmaya calısıyorum. Pass yanlısh filan demiyor sadece yukarıda "3" yazısı cıkıyor baska bir sey de olmuyor. bu olayı nasıl cozucez[hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu.
Mesaj tarihi:
Right Now'dan support alın faq.camelot-europe.com adresinden subs şifrenizle msg atın sorunlarınızı adamlara anlatın herifler size geri dönerler, ya onların sisteminde sorun vardır yada sizin acc'ler ile ilgili spesifik bazı sorunlar vardır o nedenle burada yardım istemek yerine Right Now'a başvurmanız en doğrusu olur sanırım..

Burada vakit kaybetmemiş olursunuz.. site ile ilgili bir sorun olduğundan burada kimsenin vereceği bir öğüt ile çözemezsin sorunu..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

• Yeni Oluştur...