sgecca Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Arkadaşlar elimde bir flam thrower kaldı. Sliced ve çok kaliteli ancak dışarıdan birine satmak istemiyorum. Hem de çok ucuza satıyorum. Eclipse de commando olacak olan veya flame thrower isteyen varsa bana burdan veya oyundan tell atsın kelepir fiyata flame thrower alsın. PA dakilere özel indirim kuponu da sunuyoruz.....[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Benim walla ocmmando olmama cok war ama kimse istemiyorsa alabilirim ilerisi icin-Lorran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 lorann o zaman sana kelepir satarım. oyuna girince bana tell at ve satayım. fiyatı da 20k dır. ben slice sız halde 25k ya almıştım stryker adlı bir vendordan ama artık gerek kalmadı. yani pa dan olanlara 15k normalde 20k.....[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar