Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google adsense ince ayari

Dela

Öne çıkan mesajlar

Metaya göre değil site içeriğine göre çalışır fakat o çocuk giyimci keywordleri arasına limon yazdıysa seninde limonla ilgili içeriğin varsa illaki çıkar o reklamlar.

Adsense de çıkacak reklamların bir ince ayarı olduğunu hiç duymamıştım. Google zaten arama motorunda da metaları pek kaale almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum onu da simdi mesela hoplayanmanda da reklamlarda ayni dedigin gibi olmasina ragmen konu iclerinde mesaj icerigine gore, anasayfada yagli trafo reklami gordum D:

sayfada icerik gostermeden duzgun eleme yapmanin yolu var midir yoksa layer acip gostermeden oraya mi dosiycez?
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğini anlayamadım ama sayfada bi içerik olmalı ki reklam çıksın yoksa Okyanuz ne kadar derindir falan gibi boş kalmasın diye yapılmış şeyler çıkıyor ki bunlar sana birşey kazandırmaz.

Bırak yağlı trafo çıksın muhtemelen sayfanın yeni olmasından kaynaklıdır ileride rayına oturur reklamlar. Çok kıl oluyorsan adsense yönetim panelinden blockla siteyi çıkmasın onun reklamları böyle böyle eleyebilirsinde..
Sosyal ağlarda paylaş

yok simdi olay su, www.buaykotamdolmasin.com

anasayfaya pek de bisey yazmayacaktim ama hem kisa bi aciklama hem de reklam kanalizasyonu icin en cok izlenen dizilerin adini yazdim. bir de blog var, blogda bildigin uzun uzun anlatildigi icin olay comedy centraldan web marketinge kadar her turlu reklam cikiyo, fakaat.

simdi anasayfada reklam duzgun ciksin diye diyorum ki, bu sayfanin altina gorunmeyen bir layer daha mi acsam, oraya da alakali icerigi girip ustune normal tasarimi koysam, duzelir mi acaba diyorum?

o adsenseden blocklama olayi cok etkili degil cunku devamli takip istiyor, ona bir alternatif ariyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer adam rezerve ettiyse onu blockla yada kod oluştururken bi seçenek var burayı reklam alanı olarak tanımla falan gibisinden. Onu aktif etmiş olabilirsin yeni bi kod oluşturup bunu pasif duruma getirmeyi deneyebilirsin.

Anasayfada az yazı iyi gelir istiyorsan görünmez olarak ingilizce kelimeler yazmanı tavsiye ederim türkçe keywordlere daha düşük ödeme yapıyor gugıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...