zgrw Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 arkadaşlar ati bu kart için driver desteği vermiyor (klasik ati davranışı). Benim bilmek istediğim, bu kart için open source linux driver'ı yazıldı mı, yazıldıysa kullanan var mı, kullanan varsa memnun mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Sorduğun soruyla biraz alakasiz ama bende linuxla ilk olarak pardus 2007 de tanıştım,ama x1900 gt kartımla pardusun dandik 3d-2d karişimli uzay oyununu oynayamadim nie çünkü parsus için ati driverı bulamadım sonra linux maceramda başlayamadan bitti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 open suse 10.2 kurup bi dene istersen çok geniş bi driver desteği var muhtemelen otomatik olarak tanıycaktır ve bi sorun yaşamıycaksındır tabi o kartı kullanmadığım için kesinde birşey söyliyemiyorum bende radeon 9700 var ve suse 10.0 dan beridir gayet sorunsuz çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 öncelikle 4 gündür bu topice bakamadığım için özür dilerim, okulda sınav haftası falan, karmaşık durumlar :P @vampirhuma, bende şu anda kart yok, bu kart'a sahip bir notebook almayı düşünüom (asus f3jp) ama sorun şu; benim şu an ki notebook'umda mobility radeon 9200 var ve ati bu kartıda desteklemeyip, driver vermiyor. Open source driver kullanıyorum ve hiç iyi performans alamıyorum. Ondan dolayı sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar