Sensible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Arkadaşlar aramızda kaç kişi var bu sene üniversitelerin yetenek sınavlarına girecek? Birtek ben değilsem konuşalım,paylaşalım,bilgi alışverişinde falan bulunalım. Cevap veren olursa geçen sene deneme amaçlı girdiğim sınavlar hakkında bilgi yazacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 kardeşim konservatuara girmeye kasacakta nasıl olacak acaba temelde =) Bilginiz varsa paylaşın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 baraj puanını geçtiğin zaman (ki kolay) yetenek sınavına alıyorlar (arkadaşım girecek) söylemişti ses ten yani notaları taklit edebilme bi nevi müzik kulağı diyelim o 1. 2. si enstrüman sınavına giriyorsunuz... 3.solfej flm olayı var notalarla ezgilendirme varya şarkıları notayla okuyorsun adını unuttum bono olsa gerek... 1 2 tane daha olabilir ama müziğe eğilimi varsa ve herhangi bir enstrüman çalabiliyorsa endişelenmenize gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 üni değil de.. Akademiye giricem. Bir yıllık.. http://www.mma.gen.tr/turkce/sinav.htm Buradaki vokal bölümüne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 sensible biriniz bana yardım edin ulaa.. yaw şimdi okullarda 1. derece sınavını aşınca 2. ye giriliyorya ama bu 2. aşamalarda bir gruplaşma var hani işte grafik-entas adayları 1 sınav oluyorlar ortak biçimde resim-heykel-seramik adayları gene ortak.. bunun listesi lazım bana ben hiç hatırlamıyorum sensible..bir cizelge yapıcamda bu konuyla ilgili..hadi pehlivanlarım bi el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Kurstan alabilirsem koyarım buraya,bi sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 yetenek sınavına giriceğim , doğrudur. inşallah geçerim diye düşünüyorum. Sıkıştırılmış 1 aylık kurslar var onlara gidicem. Bilkent grafik tasarım amacım. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Son 1 ayda gitmek çok zor ve çok riskli.Ayrıca sıkıştırılmış kursa gidince evde çalışma şansın pek kalmıyor. Aslında geç kaldın ama yine de şimdi başla derim. Sonunda sıkıştırılmış kursa da gidersin. O hızlı kursa geçen yıl gitmeyi denemiştim dayanamadım bıraktım. Haftada 6 gün günde 8 saat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bilkent özel zaten cok sıkıntı cekicegini sanmıyorum girmek için. sensib benim kurs hocası öle calıştırırdı 6 gün 8-9 saat. ben 5 ay kaçtım gitmedim tabi böle olunca hehe. ama en etkili ve iyi calışma tarzıdır.bütün gün ciziceksin, eve gidincede 1 saat oyun sonra vur kafayı uyu. birde birdaha o kadar uzun saat kalem sallamıycaksınız hayatınız boyunca.keyfini cıkarın kurs zamanın. [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 19:11 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bende öyle duymuştum ; ama gene hayırlısı diyelim. inşallah girebilirim. grafik tasarımcısı bir kuzenim var , sınav hakkında detay danışıcam kendisine. bu sene ne yapıp edip girmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar