Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yetenek Sınavlarına Girecekler! Toplaşın

Sensible

Öne çıkan mesajlar

baraj puanını geçtiğin zaman (ki kolay)

yetenek sınavına alıyorlar (arkadaşım girecek)

söylemişti ses ten yani notaları taklit edebilme bi nevi müzik kulağı diyelim o 1.

2. si enstrüman sınavına giriyorsunuz...

3.solfej flm olayı var notalarla ezgilendirme varya şarkıları notayla okuyorsun adını unuttum bono olsa gerek...

1 2 tane daha olabilir ama müziğe eğilimi varsa ve herhangi bir enstrüman çalabiliyorsa endişelenmenize gerek yok...
Sosyal ağlarda paylaş

sensible biriniz bana yardım edin ulaa..

yaw şimdi okullarda 1. derece sınavını aşınca 2. ye giriliyorya

ama bu 2. aşamalarda bir gruplaşma var hani

işte grafik-entas adayları 1 sınav oluyorlar ortak biçimde
resim-heykel-seramik adayları gene ortak..

bunun listesi lazım bana ben hiç hatırlamıyorum sensible..bir cizelge yapıcamda bu konuyla ilgili..hadi pehlivanlarım bi el atın
Sosyal ağlarda paylaş

Son 1 ayda gitmek çok zor ve çok riskli.Ayrıca sıkıştırılmış kursa gidince evde çalışma şansın pek kalmıyor. Aslında geç kaldın ama yine de şimdi başla derim. Sonunda sıkıştırılmış kursa da gidersin. O hızlı kursa geçen yıl gitmeyi denemiştim dayanamadım bıraktım. Haftada 6 gün günde 8 saat...
Sosyal ağlarda paylaş

bilkent özel zaten cok sıkıntı cekicegini sanmıyorum girmek için.

sensib benim kurs hocası öle calıştırırdı 6 gün 8-9 saat. ben 5 ay kaçtım gitmedim tabi böle olunca hehe. ama en etkili ve iyi calışma tarzıdır.bütün gün ciziceksin, eve gidincede 1 saat oyun sonra vur kafayı uyu.
birde birdaha o kadar uzun saat kalem sallamıycaksınız hayatınız boyunca.keyfini cıkarın kurs zamanın.

[ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 19:11 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...