Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben de şu an dinliyorum tekrar tekrar hehe baya güzel . ve hafif olmuş dienler bu yorumu nasıl yaptı anlamadım cayrı cayır brutal vocal, distortion var yani ölümüne progressive de olmuş, baya ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hafif olmuş demelerinin sebebi steven wilson'un prodüksiyon tekniği olabilir. adam her albümde aynı şeyi kullandığı için sdf. yani paatos, ephrat albümleri olsun porcupine tree-the incident olsun. orphaned land'e de gitmemiş diyordum, ama gitmiş. garip bi şekilde oturmuş. konsepte ve sözlere gömüldüm aslında fazlaca. çok sağlam bişeyler var ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://www.pasifagresif.com/2010/03/orphaned-land-the-neverending-way-of-orwarrior/ şöyle bişey var reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar