Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Öyle ama insan 0.8KB'la download ederken pek de hoş olmuyor . :)
Bendekar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 toplu olarak çekebileceğin bir internet sitesi yok çünkü sadece phb .pdf formatında 20 mb geliyo fr campaign setting desen 70 mb... onun için kablo, isdn falan varsa girin kazaa ya searc documents bölümüne dnd yazın herşey çıkıyo bende 750 mb lık frp kitapları arşivi var (star wars + dnd + fr)
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bencede indir çünkü hem cok pahalı hemde biraz yok biraz değil baya karışık aldığına deymez fiat ı da(40.000.000 tl.)[hline]ŞEREFİM YAŞAMIMDIR
AMO Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 drow of the underdark ın 3e sı war mı 2e sı nı buldum da
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 yok ama yakında unaproachable east ve silver marches tadında bi underdark accessorysi çıkıcak fr için. sadece drowlarla ilgili diil tabii kü...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Valla ben uzun süredir ingilizcesinden oynuyorum, alışmışım ingilizceye. Türkçesini görünce bende ciddiyet felam kalmadı oynarken. Öldüm, öldüm dirildim kitabı okurken. Ben bi yandan oynamaya çalışıyorum bir yandan kitabı karıştırıyorum, DM biraz kıl oldu ama olsun... Bi de Gözelim Türkçe'mizin ne kadar da GÖZEL olduğuğunu kanıtlamaya çalıştı oracıkta. Tamam milliyetçilik, şöyle böyle ama elimde imkan varken orjinalini oynarım. Nasıl çoğumuz filmlerin orjinallerine gitmeyi tercih ediyorsak ben de de aynı durum var RPG için...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 eh noktayı koymuşsun ozaman kendi görüşün değil kapitalist ve popilist bir amaç uğruna yapılanları değerlendiren bir yapın var saygılarımla...
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Ben bizim kitapçıda gördm atladım hemen üzerine ingilizcesini çok beğenmiştim pdf formatında elimde bulunsun hatıra olur hemde arşiv olarak saklarım diyede bir tane kendime aldım. Yanlız bunları alırken dikkat edilmesi gereken bir husus, BUnun 2 versiyonu var birisi ciltli birisi direk PC magazine formatında Cilt fln yok direk dandik bi kap var ben daha dayanıklı olur diye ciltlisini tercih ettim O yüzden internette fln satılanlardan biraz daha pahalı ki kırtasiyemiz var ve toptan fiyatından aldığım halde pahalı. Bahçelievlerde'ki arkadaş eğer ilgilenirse onada ayarlayabilirim Bende Bahçelievler Kültür merkezi civarlarındayım. Ciltsiz fiyatını hatırlamıyorum ama haliyle bir miktar fark vardı arada yanlış hatırlamıyorsam. Ancak almışken ciltli alın derim Türkçesini pek bi dayanıksız göründü bana diğer versiyonu. Okumaya fırsat bulamadım pek ama İngilizcesi gibi çeviri yapılaıyor tabiki...[hline] V ò d à n ICQ : # 651567
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Peki bu Pdf Koleksiyon cd'lerini kargoyla Alanya'ya gönderebilecek bir arkadaş var mı ? ( Kargo ve ücret benim tarafımdan karşılanacaktır )
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Nedense orjinalinden bir hayli daha pahalı Hardcover versiyonu...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 sevgili Grudgeımız çok yararlı bir SRD koymuş birkaç ay önce bunu alın yükleyin(2mb bütün 3.5 ed) orjinal ph bulun rahat rahat oynayın kasmayın osmanlıca ph ile[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki)
Öne çıkan mesajlar