Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 http://www.wow-europe.com/en/info/basics/btattunement/index.html tek kelimeyle LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Black Temple nedir? yeniyim ders verin bana.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 =) bu sene de güzel yaptılar 1 nisanı [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 12:03 tarihinde, Chris_Metcalf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 lol gitgide aşağı uzuyor, baktıkça da bakıyorum. eheh baya geyik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Ne bu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 AHAHA. Sondan bir adım önceki istedikleri harika. Tüm Heroicleri 10 dakika içinde bitirmeni istiyor, diğeride tüm heroicleri istiyor. Aslında, 1 Nisan olmasa inanırdım. Blizz yapar bunu çünkü. Yapmayacağı iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 10 dakkada bitirmeni değil de her instance'ın son boss'unu 10'dakkada öldürmeni istiyor.Yanlız gerçekten çalışılmış bi şaka olmuş :D Böyle bişeyin gerçek olduğunu düşünsenize :D Sadece Rep leri kasmak 3 ay sürer:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 valla adamlarin su anki sisteminden pekde farkli diil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 http://www.wow-europe.com/en/info/items/tinfoilhat.xml LOL The creative masterminds who invented the Tinfoil Hat, special engineers Sculder and Mully, are extremely suspicious of any and all visitors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Tinfoil hat resimlerindeki wowa göndermeler süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Yanliz bu pek bir sakaya benzemiyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 1 nisandır bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 heroiclerin 10 dakikada bosslarını kesme olayı ve illidan'ın şehirlere saldırılarını 6 saat engelleyip , engelleyemeyince 1 aylık black temple açılmaması gibi birşey şaka olabilir , ama öbürleri mantıklı gözüküyor aslında , ama yinede 1 nisan şakası bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 http://www.blizzard.com/whoa/ tinfoil hatin resimlerindeki isimlere dikkat. [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 21:34 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 21:42 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 hahahahah WHOA'yı yutucak kadar warcrafttan bi haber olup wow oynuyan insanlar varsa yazık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Hahaha WHOA dehşet olmuiş =) night elf with horn!!!!""ééé ve Grom (thrall's friend)'e koptum özellikle oy oy oy blizzard hiç şaşırtmıyo insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 @cuce bolca var ondan. ozellikle ally kisminda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 worldofwarcraft.com da gördüğümde inandım bir an sonra screenshotlara baktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 burda muhabbet daha çok şeye benzemiş , sanki Warcraft 3 hiç yapılmadıda wow'dan sonra wow'un bide stratejisi çkıyomuş gibi anlatmışlar... *Create bases made up of your favorite World of Warcraft buildings, such as the Lumber Mill, Stables, Farm, Blacksmith, and Gold Mine of Arathi Basin! buna yarıldım misal:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Cok hoş yapmıslar ama her sakanın arkasında da bı gercek vardır yani :) efsane bısey hazırlarlar bunun ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bi dakka saka mi bu gercek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Bukadarı yeter. Satılık acc var arkadaşlar. İlgilenenler ö.m den msg atabilir. Herşeye bir noktaya kadar tahammül edeceksin. Bu şaka değilse burdaki son mesajım da budur arkadaşlar. Geldim, gördüm, yenildim, gididiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 herkes gibi bende hala 1 nisan sakasi oldugunu dusunuyorum da bugun ayin 3'u oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yazdi anasayfada saka diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar