Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Temple attunement i belli oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AHAHA.

Sondan bir adım önceki istedikleri harika.

Tüm Heroicleri 10 dakika içinde bitirmeni istiyor, diğeride tüm heroicleri istiyor.

Aslında, 1 Nisan olmasa inanırdım.

Blizz yapar bunu çünkü. Yapmayacağı iş değil.
Mesaj tarihi:
10 dakkada bitirmeni değil de her instance'ın son boss'unu 10'dakkada öldürmeni istiyor.Yanlız gerçekten çalışılmış bi şaka olmuş :D Böyle bişeyin gerçek olduğunu düşünsenize :D Sadece Rep leri kasmak 3 ay sürer:D
Mesaj tarihi:
heroiclerin 10 dakikada bosslarını kesme olayı ve illidan'ın şehirlere saldırılarını 6 saat engelleyip , engelleyemeyince 1 aylık black temple açılmaması gibi birşey şaka olabilir , ama öbürleri mantıklı gözüküyor aslında , ama yinede 1 nisan şakası bence.
Mesaj tarihi:
Hahaha

WHOA dehşet olmuiş =)

night elf with horn!!!!""ééé

ve Grom (thrall's friend)'e koptum özellikle

oy oy oy

blizzard hiç şaşırtmıyo insanı
Mesaj tarihi:
burda muhabbet daha çok şeye benzemiş , sanki Warcraft 3 hiç yapılmadıda wow'dan sonra wow'un bide stratejisi çkıyomuş gibi anlatmışlar...

*Create bases made up of your favorite World of Warcraft buildings, such as the Lumber Mill, Stables, Farm, Blacksmith, and Gold Mine of Arathi Basin!

buna yarıldım misal:D
Mesaj tarihi:
Bukadarı yeter. Satılık acc var arkadaşlar. İlgilenenler ö.m den msg atabilir. Herşeye bir noktaya kadar tahammül edeceksin. Bu şaka değilse burdaki son mesajım da budur arkadaşlar.

Geldim, gördüm, yenildim, gididiyorum...
  • Yeni Oluştur...