edi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ben yasiyosam buyuk ihtimalle o da yasiyodur ... da elektrikleri daha gelmemis olabilir onlarin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ehe merak etmeyin iyiyim, edi dogru tahmin etmis elektrikler hala gelmedi, bizim roommate'in ofisten girdim bakiyorum foruma icqya falan elektriklerin gitmesi yetmezmis gibi sularda kesildi, neyseki o bugun geldi. buz gibi suda banyo yaptim titreye titreye ciktim elektriklerin kesildigi gece odamin karsisindaki agac devrildi (agacda ole hokkali bisey, mesemidir nedir) once catir cutur sesler geldi koklerin kopmasi gibi bende uyandim allah indi inecek bu agac kafmaa diye sansima karsi eve girdi agac sangir sungur bende icim rahat yattim uyudum :) simdide dedikodular basladi elektrikler bi hafta daha gelmicekmis diye, benimde tepem atti tabi aradim dominion power'i daha ne zaman gelir belli degil dediler elektriklerin kesildigi gece bu arada mum isiginda kitap okudum, ama gozleri cok yoruyor hic tavsiye etmem elektrik kesintisinden istifade bende dark elf trilogy'yi bidaha okiyim dedim, homeland'e dun basladim bugun bitti :) neyse sonuc olarak amerikayi kiniyoruz, carsamba aksamki tatil hevesim kursagimda kaldi ve ben fiziksel olarak iyiyim :) kahrolsun izabel! kahrolsun dominion power! oh rahatladim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 elektrik kesintisi hakikaten de kotu yaa, gerci bizim evde var elektrik ama sadece bizim evde var ve bu durumda evinde elektrik ve su olmayan 6 arkadasi misafir etmekteyiz ki, bu da bize yazdi :) pepco yu aradik, onnar da bi hafta surebilir dediler, bilemiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Bittin olm sen gitmicektin trden olsa olsa deprem olur burada gedim sana gitme die :P saka bi yana korkma lam sana bişi olmaz bizi gomersin sen[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 29902990 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar