Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 evet bende ctfleri tercih ediyorum arada sirada olsa guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 cod4 çıkıyo gelecek aya, artık ona açarlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Bi ara mac yapmak lazim paticik olarak. CTF yada DM guzel gider derim ozel server adresi olan varsa pati serverlari acilana kadar yapalim bisiler ? yada ben aylik ucret odemeye hazirim.benim gibi dusunenler varsa pati serverlari acilana kadar server kiralayalim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ben server ayarlayabilirim 2 tane 12 kişilik server imiz mevcut dm ctf yapabiliriz zaman verin yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 CTF FTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 iyi o zaman oynamak isteyenleri belirleyip pm ile server adresini vs. yollayalim. kimler oynamak istiyor ben guzel bir liste yapayim. takimlarida rast gele kurariz. ne diyorsunuz simdi yazin bakalim kimler oynamak istiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 eh kimse cevap vermemis neyse yeni sistem geldi kendi serverimiz acilir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Server açılsa ve ctf olsa süper olur. Ben seve seve oynarım. Gerçi pek beceremem,i zaten oyundaki nikim de Noob ama olsun zevkine oynuyoruz ne de olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bende oynarım. yada battlefield mı oynasak (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 nooldu bir hışımla açıldı sallayan yok şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bikenarda duruyo yıllardır, gelirim oynandığı vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 cod2 yerine cod4 olsun,güzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 oyle olucak zaten muhtemelen.. sunucuyu bekliyoruz halen.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 o sunucu gelene kadar cod5 çıkar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 neyse benim için hava hoş,oynayacak pek vaktim yok zaten(öss gibi nedenlerden dolayı) beklerim yani serverıda cod5ide sorun değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ufak tefek mini java oyunlarına cevirilsin server.puanlı olsun kapışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bu ne yaa CoD 4 bölümü açsanıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar