Darqainu Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Belki izlemeyenler vardır diye camel'ın bu güzel parçasının konser linkini koyayım dedim :) http://www.youtube.com/watch?v=wrg_B1pCors
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 şahane yahu. bi de bunların never let go görüntüleri var , bulunuz , buldurtunuz.ayrıca drafted da aynı şekilde bulunmalı.
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 drafted sanırsam gene youtube'da var ama never let go'yta bakmadım bi bakiim :=)
Slider Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 güzelmiş. mp3 aradım ama bulamadım. var mı elinizde güzel parçalar arkadaşlar. paylaşırsanız sevinirim.
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 benim kampüs bağlantısı buaralar biraz dandik paylaşamam heralde :/ ama camel bulmak da zor olmasa gerek artık :D gerçi ben albümlerimi parayla indiriyorum bilemicem bedava nası bulunuyo :)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bende bi site vardı orda tüm camel albümleri vardı.ama şimdi buraya yazsam yasak masak olayı olur mu bilmiyorum , özelden yolliyim isteyenlere.
Öne çıkan mesajlar