hella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Eagle Eye Cherry'yi geçen gün keşfettim. Ama 2side mükemmel gruplar. Yeni yeni dinlemeye başladım 2sinide ama en favori gruplarımdan oldular şimdiye kadar dinlediğim parçalarıyla :) Kesinlikle tavsiye ederim hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 konunun adı garip kaçıyodu içeriği ile, karşılaştırmışsın iye girdim foruma, neyse düzelttim katatonia dan favori parçalarım: Passing Bird I am Nothing Omerta For My Demons We Must Bury You[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bende sonradan farkına vardım ''e'' yerine ''s'' yerine bastığımı :) said: Volfied, 28 April 2003 18:48 tarihinde demiş ki: konunun adı garip kaçıyodu içeriği ile, karşılaştırmışsın iye girdim foruma, neyse düzelttim katatonia dan favori parçalarım: Passing Bird I am Nothing Omerta For My Demons We Must Bury You Sweet Nurse'de güzel ve klasiktir. Dinlemediysen önceden dinle bence :) [Bu mesaj hella tarafından 29 April 2003 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Ulan sweet nurse ü yazmamışım, en sevdiğim şarkısı ve unutmuşum ( o sıarda Passing Bird çalıyodu, ve Sweet Nurse ün yeri apayrıdır benim için, ilk ciddi anlamda baterisini çaldığım parçadır :))[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 teargas..[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 katatonia ve eagle eye cherry korn ve opeth gibi bişe[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 "Right into the bliss" de çok güzel[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Eagle eye cherry ben bildim tek bir adam buarda . sevdigim iki tane sarkisi : Hare you still having fun COme tomorrow (tomorrow i will be gone) yole bir seydi[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bu katatonia nın amma da sert şarkıları varmış takdir ettim eheuhue[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Neden ilgi ve alakalı olmak zorunda gibi düşünüyosunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 hehe öyle düşünmüyorum, öyle gibi gözükmüş,aslında tam tersine benim verdiğim örnek direk kendimden örnek yani senin gibi düşünüyorum :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 katatonia ve eagle eye cherry yoğurt ve tulumba tatlısı gibi bi başlık olmuş sanki:) ama yazalım katatonia yı bakalım. katatonia: Black Session Brave Cold Ways Gone I Am Nothing In Death, A Song In Silence Enshrined 1 Inside The Fall Last Resort vs.. bide eagle eye ında viper tears away vardı . anısı vardır ondan :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Autumn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 katatonia - a darkness coming derim bir de deadhouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 katatonia'nın eskiden yaptığı müzikle bugünü karşılaştırsanız ne kadar tezat olduğunu göreceksiniz. cenan ben anlamadım katatonia ile eagle eye cherry birarada felan eha[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yberian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 KATATONİA:dance of december souls hariç müthiş müzik yapan grup...viva emptiness albümü de tadından yinmez....galiba ilk defa tamamiyle akustik bi parça yaptilar bu albümde...adı neydi ki????????neyse yine de hala opeth'in gölgesinde kalmaya devam edecek....... EAGLE EYE CHERRY:ne perhiz ne lahana turşusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Katatonia - Chrome (Kimse yazmamış en güzel şarkılarından biri) Katatonia - I'm nothing Katatonia - For My Demons Katatonia - Sweet Nurse ( arabesk var girişine hastayım ) EEC - Save Tonight da yani çok alakalı olmuş hakkaten cehennem kaldıran arkadaşım =)... Vivaldiyle Megadeth kadar benziyorlar birbirlerine... Haahah bu arada Save Tonight'ın klibine hastayım.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Aslında vivaldi ve megadeth in ne kadar benzediği kanımca yaklaşık bir 50 sene sonra fark edilecektir.[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar