n3mrut Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Dansımız,akşamları güneş düşerken aya Tüm yapraklar saldı kendini ağaçlardan kırlara Dönerken valsimiz ile sağa ve sola Elbisen uçuşurdu tüm ormanlarda Tek tek saç tellerin büyülerdi salonu Anılarımız dökülürdü o uzun elbisenden Ayaklara karışırdı veya dolanırdı yılan gibi Parke,parke ve adım,adım takip etmeye çalışır En tatlı ayak bağı olurdu,tüm ömrüm deki Özledim seni ben,dansımızı gecelik olan O sahilde yürürken aslında ettiğimiz ufak dans Islak banklara oturmamak için serilen şemsiyeler Anılar işte bilirsin,hep aklımda... Beni az tanıdın belki ama bilmezsin sen Ben yalanlar yaşatmam ve ben yalan yaşamam Bir haber veya bir ses versen bilirim Güzel kalbinden gelir özür dilerim O ufak ellerini bir daha isterim Uzatmasanda olur rüyamda severim Hoobastank - More than a memory dinlerken yazdım =) [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 16:33 tarihinde, n3mrut tarafından güncellenmiştir ]
Tormento Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Kardeşim, eline sağlık :) [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 19:25 tarihinde, Tormento tarafından güncellenmiştir ]
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paticik Lyrics bölümüne atıyorum seni =P ah açılsada o yer koysak :q ne güzel olurdu.
Öne çıkan mesajlar