Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Texture Painting...

SadButcher

Öne çıkan mesajlar

Şimdi genlde yaptığım gibi ukalalık yapmayacağım bu sefer bir sorumu, sorunumu dile getireceğim.

Ezelden beridir en sevdiğim ve en rahat kullandığım 3D modelleme programı Rhino da modellemelerimi yaptıktan sonra external bir renderer kullanarak modellerimi yapıyorum. Ancak Photoshop haricinde texture painting için odaklanmış kullanımı rahat bir program arıyorum. Bir ara Metacreations Painter 3D denedim ama ııh oda saçma sapan bir program. Bana lazım olan freehand çizim yapabileceğim bir texture painter Painter gibi oyuncak bir program değil.

Not: Bir arada Z brush denedim ancak oda pek istediklerime yanıt vermedi.
Bildiğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.

[Bu mesaj SadButcher tarafından 17 September 2003 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi öncelikle painter çok saçma bi program diil. Özellikle Corel'e geçtikten sonra çıkan Painter (en son çıkan) gayet nefis bi program. Tamam senin dediğin painter işine çok yarar bişi diil orda muvafıkız.

Genelde photoshop tercih ediliyo hala. Ama model üstünden boyiim diyosan Deep Paint 3D tercih edilebilicek bişi. Fakat bana sorarsan eğer Deep Paint'te mesela bi kapataslak texture yapıp, o texture'da output aldıktan sonra yine photoshopta son halini vermen daha iyi olcaktır.

Tarzan için kullanılan bi deep canvas var yanlız onu bulabilirsen bana da ver. :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...