SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Şimdi genlde yaptığım gibi ukalalık yapmayacağım bu sefer bir sorumu, sorunumu dile getireceğim. Ezelden beridir en sevdiğim ve en rahat kullandığım 3D modelleme programı Rhino da modellemelerimi yaptıktan sonra external bir renderer kullanarak modellerimi yapıyorum. Ancak Photoshop haricinde texture painting için odaklanmış kullanımı rahat bir program arıyorum. Bir ara Metacreations Painter 3D denedim ama ııh oda saçma sapan bir program. Bana lazım olan freehand çizim yapabileceğim bir texture painter Painter gibi oyuncak bir program değil. Not: Bir arada Z brush denedim ancak oda pek istediklerime yanıt vermedi. Bildiğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. [Bu mesaj SadButcher tarafından 17 September 2003 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Şimdi öncelikle painter çok saçma bi program diil. Özellikle Corel'e geçtikten sonra çıkan Painter (en son çıkan) gayet nefis bi program. Tamam senin dediğin painter işine çok yarar bişi diil orda muvafıkız. Genelde photoshop tercih ediliyo hala. Ama model üstünden boyiim diyosan Deep Paint 3D tercih edilebilicek bişi. Fakat bana sorarsan eğer Deep Paint'te mesela bi kapataslak texture yapıp, o texture'da output aldıktan sonra yine photoshopta son halini vermen daha iyi olcaktır. Tarzan için kullanılan bi deep canvas var yanlız onu bulabilirsen bana da ver. :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 3D modellemelerde fotoğraflardan texture yapmak daha gerçekçi olmuyor mu ? genelde öyle yapılmaz mı ? aydınlatın lütfen :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 yok abi. reference olarak kullanılıyo, bazı kolajlar filan yapılıyo ama fotoğraf olmuyo olamıyo zaten. hiç açık bi texture gördün mü bilmem...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 oyunlardaki gibi değil mi ?[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ? anlamadım?[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 quake 3 den bir acik birde kapali halde texture. acik: kapali:[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 mesela cs yani halflife taki texture lar ağaç duvar çim garaj kapısı ?[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 onlar işte fotoğraf kullanılarak yapılmış şeyler. ama fotoğrafı kullanarak yapılmış şeyler diil. 3D fotoğraf çeken aletler de var ama çok pahalı olan o aletler bile iyi beceremiyo bu işi.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 tamam benim demek istediğim o olay işte.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar