tunca Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Atheist bilen bilir, 80lerin sonunda kurulmuş progressive/jazz death metal türünde müzik yapan bir grup ve bu arkadaşlar şu sıralar yeniden toplanmış sağda solda konserler veriyorlar. ben bunlara Türkiye'ye de gelin plx plx! konulu bir mail attım ve gelen cevap: "Hey , its kelly/atheist thanks for writing, we are currently offered a show in romania, thats about as close as we can come to turkey unless someone offers us a show in turkey. is this close?? Kelly Shaefer" yani diyor ki biz de gelmek istiyoruz Türkiyeye ama birileri(konser organizatörleri) bizi özellikle çağırmadan şu an gelebilcek gibi değiliz. en son Romanya'dan bir teklif aldık oraya gidecez. en yakın orası var. yakın mı size ? benim buraya bu başlığı açma sebebim ise belki bir ihtimal buralara bakan bir konser organizatörü bu başlığı görür ya da patiden arkadaşlar bu konu ile ilgili kimlere mail atabileceğimi söyler. masstival e bir mail attım ama pek takacaklarını sanmıyorum şansımı denedim. şansımı diğer organizasyonlarla da denemek istiyorum. grubun websitesi: www.officialatheist.com
Öne çıkan mesajlar