Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Dela'ya katiliyorum ki bu beni korkutan ve kendimi sorgulamama sebep olan bir durum. Ama "tool dinledim pipim buyudu; aga maynard gudikizm sarkisinin 348. saniyesini tersten soyleyince allah var peygamber var oluyomus" tarzi seyler o derece baydi ki beni, ben ondan boyle dusunuyorum. Ha ben Tool'un kesinlikle iyi bi grup oldugunu dusunuyorum, Turkiye'de olsam konseri de kacirmazdim. Ama her ne kadar iyi olursa olsun, gosterildigi kadar iyi degil bence. Bu da tartisilip uzlasilacak bisey degil yani, siz oyle dusunuyorsunuzdur ben boyle dusunuyorum diyelim. Hem belki cidden pipisi buyuyen olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ismi Tool olan gruptan hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben dedim tool overrateddir hatta sozlukteki karsiligidir overratedin ama tartismayacagimi da ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: COMMENT | The claims that Tool are "overrated" posted by : Skeleton Of Society 5/7/2006 12:38:11 PM Make me laugh. Yeah, any band that sells are apparently overrated, according to people that seem to think that if a band sells a lot of records they are automatically "overrated". Tool are one of the very few unique bands on the planet right now. If you don't like them that's fine, but calling them overrated is really idiotic. You have to at least admit they are fantastic musicians. If you can't do that, you don't know a thing about the art of creating music, period. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=51944 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 5-6 sene önceki Sold Out konserlerini bi kenara bırakırsak son senelerde Türkiyede verilen metal konserlerinin ses sistemleri o kadar da kötü dela, abartıyosun. VIP bilet konusu ise tamamen bi saçmalık. VIP den rock konseri izlemek de neyin nesidir allahaşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 VIP değil, sahne önü. Ayrıca ne var ki bunda, sahnenin önünde olmak, daha yakından görmek, hoparlörlere daha yakın olup daha iyi duymak istiyorum belki? Sahne Önü'nü gördün mü ki? Orda oturup puro viski içip sohbet edilmiyor, arkada nasıl izleniyorsa öyle izleniyor. Bilip bilmeden niye eleştirmeye kalkarsınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Hem belki cidden pipisi buyuyen olmustur. 3cm attı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ayrıca Emrecim sana göre overrated'dır bana göre değildir, bunun tartışmasına girmeyeceğim diyorsun da tamamen öznel bir konuda gelip "böyle bu, bunu bilin tartışmayalım" demen de çok saçma. Bence şarkı sözleriyle, şarkılarının genel yapısıyla 26 dakika solo atıp çıldıran çoğu konservatuar piskopatından çok daha iyi bir grup, bunun overrated olmasıyla bir alakası yok, müziklerinin güzel olmasıyla alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 VIP değil de sahne önü ne demek oluyor ki. VIP biletleri zaten sahneye en yakın yerde oluyor. Tool a gitmedim, ama In Flames konserinde bi kaç metre ötemdeki sahne önünü gördüm. Herkes elinde telefonlar kameralar ile takılıyordu. Ve evet isteseler viskilerini yudumlayıp purolarını yakalabilecek durumdalardı. Bilip bilmeden eleştirdiğim falan yok yani. Sahneye en yakın yerde en azgın fanlar olur ama saolsunlar ülkemizdeki konserlerdeki VIP uygulaması yüzünden en çok parayı veren "izleyici" oralarda oluyor. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 15:05 tarihinde, Lth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Eh, tool konserine gidenlere sor sahne önü nasıldı diye. Bildiğin enstrümanlarla dümdüz sahneye çıkan gruplar için dediğin konu doğru olabilir ancak Tool gibi görsel açıdan zengin ve sahneyi devamlı dolu tutan, renkli tutan bir grup için bence sahne önünden izlemek vereceğin ekstra 40ytl'ye hayli hayli değer. 40 ytl'lik fark da burjuva aşmış insanla sokaktaki adam arasındaki çizgiyi çekebilecek bir fark değil. Sosyete olmayıp da sahne önünden izleyen de bol insan oldu yani. Kendim için konuşayım Tool çok önem verdiğim bir grup, önceden de görsel şovlarını bildiğim ettiğim bir grup, ilk defa geliyorlardı ve bir daha ne zaman gelirler bilemem. Dolayısıyla 200ytl de olsaydı 300ytl de olsaydı sahne önünden alırdım bileti. Ne yapardım ne ederdim bir yerden bulur o parayı çıkarır verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben Tool konserinden değil genel olarak VIP muhabbetinden bahsediyorum zaten. Herkesin 200 300 milyon verip görmek isteyeceği gruplar vardır elbette. 40 milyon muhabbeti de değil demek istediğim. Ama rock konserinde VIP konseptinin yanlış olduğunu savunuyorum. Stadda azgın kapalı tribün seyircisinin önüne bi set çekip numaralıları oraya yerleştirmek gibi bişeyden farkı yok bence bunun. Belki Toolda farklı olmuştur. Ama genelde böyle bu olay, kabul etmek lazım. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 15:18 tarihinde, Lth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 İyiki gitmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 aga rock olsun metal olsun pop olsun hepsinde ses sistemleri rezalet, ayrica sahne onunde olup hoparlore yakin olup daha iyi duyamazsin asla cunku ses dalgalarinin tam acilmasi icin belli bir emsafe kat etmeleri lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sadece don sutyen firlatirsin maynarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 emre aga iyi güzel diyorsun bilimadamı edasıyla yaklaşıyorsun da, sahne önündeydim bangır bangırdı, arkalara geçtim kısıktı, buna ne dicen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: İyiki gitmemişim. İyi ki gelmemişsin de seni görmemişiz. Teşekkürler canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 maslak refresh en kral mekan başka yere gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 her ne kadar kötü böa deseniz de gitmek gerekirdi bense 6 saat sınav çektim o sırada.ne planlarım vardı yıh yıh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar