taz Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 arkadaşlar vizeler bu haftasonu 1 gün kala yumurta dayandı işletme 2. sınıf dersleri için kısa kısa bilgiler bulabileceğim bir site falan bişey lazım. panik oldum. eskiden bir site vardı o siteyi buldum ama bandwith'i dolmuş. günlük bw falan yazıodu ertesi gün denedim tekrar doluydu. google cache'ten adresini vereyim belki siteyi bilen veya dosyalara sahip olan biri vardır aranızda. bu pdf ders notları elinizde varsa lütfen bana yollayın. ([email protected]) http://209.85.135.104/search?q=cache:kXtDGBUff04J:pekiyi.150m.com/aof.html+a%C3%A7%C4%B1k%C3%B6%C4%9Fretim+ders+pdf&hl=tr&ct=clnk&cd=9&gl=tr geçen sene buradaki pdfler ile çalışmıştım kolay olmuştu geçmesi. 1 günde halletmiştim. bu notları bulmam indirmem lazım lütfen elinde olan varsa yollasın. veya başka bir siteden falan notlar, kısa bir günde halledilebilecek şeyler varsa. of amma kolaycıyım ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 hiç bişey bilmiorm ve bu cmtesi ve pazar sınav olacak muhasebe 1. sınıftayım ama galiba hepte öle kalcam..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 hoba site açıldı indirdim notlarımı mutluyum =) 1mb kotasını kullandım 20mb'ın eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bende işletme 2 deyim. ama kapak açmadım yaw. notlarada şöyle bi baktım çok üstün körü pek bir işe yarayacağnı sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar