Aragorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Çok uzun bir mesaj yazıyordum, explorer geri gitti, sinirlendim yazmicam bi daha =) Ama kısaca şunu diyeyim: 1- Burda Gökçek ile Çölaşan hakkındaki görüşlerimizi sormamıştım, dün geceki tartışmayı sormuştum. Millet taa Tayyip'e şeriata kadar gitmiş, komik. 2- Ben de Gökçek'i sevmem, yediği de büyük ihtimal doğrudur, konu ile ilgili objektif fikirlerinizi bekliyordum, fakat ideoloji girmiş gene her zamanki gibi.
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 MELİH'E DESTEK VERENLERİN AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM DİYENLER: Sözlerim size, gelecek seçimlerde oyumu Melih'e vereceğim. Muhtemelen ankarada kullandığım son oy olacak, gider ayak Ankara'ya bir hizmetim olsun istiyorum. O demin ki şüpheci arkadaşlardan birisini ya da hepsini, benden zeki olduklarını kanıtlamaya davet ediyorum. Alın size tartışma, nerdesiniz alo?
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 verme lütfen =(((( Cidden verme lütfen hatırım için =(
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Kızılay meydanını sırf esnaf para kazansın diye yaya trafiğine kapatmaya kalkan,bunun için referandum açıp,mamak ve ayaş gibi kızılayla alakası olmayan yerlerden otobüsler dolusu insan getirttirens enin desteklediğin i. melih gökçek değil mi?Bi de çıkmış son hizmetim olsun diyorsun,galba sen Ankaralı değilsin ya da yazdığım gibi ayaş ya da mamak gibi yerlerde ikamet ediyorsun?
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bide fasoluk dan seriatciliga yonelenler var tabi ak partide de dolu var bunnardan
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Diğer topicte kafa tokuşturan arkadaşı bekliyorum, efekti de benden. *TROOONK*
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 haa Mamak'taki Ayaş'taki adam Kızılaya gelmesin yani? Alakası olmadığını nerden biliyorsun o insanların Kızılay'la. Kafadan elendin sen ismini hatırlamıyorum, kusura bakma benden zeki değilsin. Ayaş ya da Mamak'da ikamet etmemin ne alakası var? Ordakilere karşı bir önyargımız mı var? ooo sen zır elendin.
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Üzüldüm huun,senden zeki değilmişim,i. melih gökçek'i anlayamadım,lütfen bize onu anlat.O süper akıl gerektiren projeleri bir anlatta,bizi de aydılatmış olurusn...
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 geliserek degisenlerden oda tabiki bizden zeki olcak
Enginar Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 melih gökçek in baskan olmasindaki en büyük etmenin seçimlerde chp adayinin seçimlere cok az kala aday değiştirmesi olduğuna inanıyorum. ayrıca kendisi ideolojisiyle ve her sene halka bedava dağıttığı (özellikle secim öncesinde) giysi, yiyecek vs gibi hedelerle de oy topluyor. oy veren kitlenin yeşillikmiş asvaltmiş, seffaflıkmış vs miş çok umrunda olmadığı için (onlarında sucu değil gerçi) cok büyük bi farkla başa geçiyor. benim görümüşe göre art niyetli olduğu kadar zevksizde, 100 binlerce dolar harcayip dağ başına yaptırdığı parklar, tesisler çirkin oldukları kadar bakımsızlıktanda dökülüyor. ankara nın potansiyelini gösterememesinin en büyük sebebi olarak melih gökceği görüyorum. türkiyenin başkenti bu kadar çirkin bi şehir olmamalı bence. ben oy atmam. atana da atma demem lakin surda fanatiklik yapmanın çok bi lüzumu yok bence :).
arjantin Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 huun giderken melih'i de yanına al götür bizahmet,sende bu zeka varken burası sana dar gelir...
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Olmadı arjantin, çoluk çocuk ağzı bunlar. En fazla benim kadar aptal olduğunu ispatlarsın, benden zeki olduğunu değil. Geç, sıradaki.
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 i melih gökçek gibi bir adam dünyadaki diğer hiç bir ülkenin başkentde belediye başkanı olamayacağını ve ilkokul 2 beynine sahip olduğunu ispatlladı bu programla, tek ispatladığı emin çölaşan'ın kadın olduğunu sunan belge, işte böyle bir beyin var i.melih'te. [spo]http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/QueryIdentityNumber.aspx il : ankara ilce: cankaya ad: mustafa emin soyad: çölaşan cilt no: 11 aile sıra no: 324 birey sıra no: 3 sonuc: cinsiyeti: erkek [/spo] [spo]img: hakkında yazı yazan genç gazetecileri telefon açıp işlerinden attırmışsın. eç: yalan söylüyorsun, isim ver! img: vermem! eç: veremezsin! img: veririm! eç: ver o zaman! img: vermem![/spo] [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 16:38 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ]
_Faramir_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 said: A-R-E-S Danıştay üyelerinin fotoğraflarını ilk sayfadan göstererek hedef gösteren yeni şafak ve orada yazı yazan insanları mı bize örnek gösteriyorsun emin çölaşanın kişiliği hakkında nedanko? bilmeden konuşmamak lazım. o gazete yenişafak değildi. tabii ama camur at tutmazsa izi kalır.. arkadaşlar demişsiniz ki melihin ankaraya zararları falan filan.. muhtemelen bunları soyleyenlerin yaş ortalaması 20 21.. gidin bi sorun babalarınıza bi ankaranın eski halini.. yada ankara başkent olduğu zaman neydi ona bi bakın.. dunyada son 80 yılda ankara kadar gelişen büyüyen nufusu artan ikinci bi şehir daha yok.. buna rağmen bir cok şey daha duzenli.. burada atıp tutanlar bi istanbula izmire gitsin 6 ay kalsın bakalım.. oralar cok eski şehirler olduğu için ve iklimlerinden dolayı goze daha hoş gorunurler ama emin olun iki duzensizliği sizi cıldırtmazsa yolları çıldırtır.. yollar cıldırtmazsa trafik.. şundan kurtulmalıyız arkadaşlar. hep bi ilah bekliyoruz. 4-4 lük olacak. hic yanlış yapmayacak. ama yok boyle biri.. ama gordugum kadarı ile buradaki arkadaşlar ideolojik sebeplerden dolayı hep bardağın İŞLERİNE GELEN tarafını goruyorlar.. menemen olayı ile ilgili soylentilerden öte hakiki bi araştırma, bilgi, belgesi olan varmı ?? eğer varsa cıkarsın versin. cölaşan gibi işinize geldiği gibi anlatmak yerine belgeler le konuşun.. eğer islamı birazcık biliyorsanız zaten gerçek bir müslümanın hic bir zaman öyle bir olaya girmeyeceğinide bilmeniz lazım..
GEd Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 su da ne kadar buyuk bahane. gercek muslumansanız cart curt yapmaz. duymaktan sıkıldım. ne zaman islamcilar bişi yapsa bunu duyuyorum biraz dini dusunceleri kuvvetli insanlardan. baska bir kılıf bulunsun lutfen.
_Faramir_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 abicim kılıfa gerek yok.. ne olduğu belli. Kur-an'ın ne soylediği belli.. bana belge getir. o olayın o şekilde olduğuna dair... ve lutfen kişilerin yaptıklarını islama yükleme.. islam'ın ne olduğu belli eğer öğrenmek istersen iki kaynak var bir Kur'an iki peygamber.. insanların ne yaptıkları değil..
GEd Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 neyin belgesi? menemen olayi nerden cikti,konuyla ne ilgisi var.bişiyi mi kacirdik? faramir hristiyan buarada.Fahri olarak deiştir nickini bence.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ya çok komik yerlere gidio tartışma da, melihi savunanlara 1, menemen olayı asıl müslümanların değildir gibi bir şekilde olayın rezaletini azaltabileceğini düşünenlere de 2. gg. hiç kimseyi bi konuda ikna etmek zorunda değilim ve edemem de, çünkü zaten bu zihniyetteki insanların zihniyeti değişmez. gerçek vatanseverlerin karşısında hesap vereceğiniz gün gelecektir umarım.
Apache Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 melih gibi ankarayı parsel parsel satmış,o paralarla mafya kurmus bir adamı savunanın kesinlikle algılama problemi vardır ve biraz zeka acması gereklidir. şimdi iddialara baktığımızda melihin ortadaki genel seviyesizliği belli zaten.ondan sonra açıkladığı belgelere bakıyoruz. "emin çölaşan kayıtlarda kadın gözükmektedir" belgesine karşılık nüfus müdürlüğü açıklama yaptı ve böyle birşey olmadığını söyledi. ayrıca benim toplam 60milyar param var oglumun 5000euro su var türevli yalanları artık göz göre göre söylediğine göre varın siz düşünün ensesi ne kadar kuvvetlenmiş artık. birde menemen olayındaki aşırı dinci,yobaz ve gericilere esrarkeş diyenler komik olmayın. [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 01:06 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
GEd Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ya sırf yolsuzlukları gectim. egitimsiz cahil insalarin yonettigi bir toplum olduk iyice. mahalle kahvesinde konusurmus gibi konusan. daha bir tane yabanci dil bilmeden ,sıfır egitim duzeyi olan insanlarin yonettigi bir yer olduk. huun hala ona oy veririm baska seylerle gelin diyorsan bilemiycem. vizyonu olmayan insanlar tarafindan yonetiliyoruz. ama Salak bir halkın basında zaten salak bir kral bulunur.(Genco Erkalın bir oyunundan).
_Faramir_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 bir iddianız var müslümanlar bi subayın başını kopardı falan diye... madem boyle bi iddianız var kanıtlamak zorundasınız. ben soylerim sen olmadığını kanıtla diyemezsiniz. yada dersiniz ama kaybedersiniz.. yada belkide başka ülkelerde aramalısınız hakkınızı. çünkü bizim anayasamız boyle soyluyor. hukuk devleti boyle işliyor.
Apache Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Türkiye Cumhuriyeti'nin okullarında okutulan olaylarda şeriat isteyen gerici ve yobazlar tarafından öldürüldüğü yazmaktadır. hangi tarikattaysan kafanı yıkamaya başlamışlar senin faro.kubilay "devrim şehidi"dir ve rejimin koruyucularındandır. senin gibi iki fantastik genç anlamaz. [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 01:14 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 hatta dahada irdelersek olayın içeriğini Nakşibendi tarikatına bağlı derviş mehmetin başlattığı isyan ve ayrılıkçılık sonucunda başladı menemen olayları.altı müridiyle beraber halkı belediye meydanında provoke edip,devletin askerine karşı kışkırtmıştır. 7 Ocak 1931de Çankayada, Mustafa Kemal Paşa başkanlığında, Başbakan İsmet Paşa, Meclis Başkanı Kazım Paşa Sıkıyönetim Komutanı Fahrettin Paşa, İçişleri Bakanı Şükrü Kaya ve Milli Savunma Bakanı Apaydın katıldıkları bir toplantı yapıldı ve Menemen Olayı bütün yönleriyle ele alındı. Olayın gerici nitelikte, düzenli ve siyasi olduğu görüşüne varıldı. çoğunluğuda 3 şubat 1931 de idam edildi. [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 01:19 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
cemad Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 internette karşı çıkarak olmaz bunlar. ben melihe karşıyım diyen her ankaralı gidecek oyunu melihi devirmek adına atacak. başka yolu yok. sen evinde oturup oy vermezsen bunlar da çıkar sana başka ülkeye git derler. evinde oturarak, oy vermeyerek i.melihe laf etmeye kimsenin hakkı yok bu lafım ne oy atcam evimde otururum kıç üstü diyenleredir.
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 TBMM tutanakları, mahkeme tutanakları, devlette resmi yazışmalar var. Yeşil gazetelerden kaldır kafanı biraz.Gerçek müslüman diyerek zaten günaha giriyorsun.Sana mı kaldı gerçek müslüman kim bunu belirlemek? Kubilayı şehit edenler mi gerçek müslüman ?Yazıklar olsun kafa kesen hain, cumhuriyet düşmanlarına.İşine gelince anayasa ,hak hukuk, işine gelmeyince devletin belgelerine güvenme. [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 01:21 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar