ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Bu topik çok şahane Bu topik bir mükemmel Bu topik'in sağ tarafı mor sol tarafı yeşil Bu topikte kırmızı maviye dönüşüyor Bu topikte herşey bu kadar renkli ama insanlar pembe görüyor Bu topikte herkesin burnu uzun Bu topikte herkes aşık herkes leyla Bu topik varya bu topik turktelekomu dövdü Bu topik lost'taki adanın her sırrını biliyor Bu topik Sawyer'ı döver Bu topik kötü düşünceleri kovuyor Bu topik sivrisinekleri de kovuyor.. Bu topik bir köpeğin şömine başında uyuyakalmasındaki huzur gibi.. Bu topik yeni fırçalanmış dişin ağıza yarattığı rahatlama gibi Bu topik varya bu topik.. Süper bi'şi.. Bu topik çok hayvan sever.. Bu topik çok hoşgörülü.. Bu topik marjinal gibi biraz ama kuralları da seviyor.. Bu topik çok mutlu ve huzurlu.. Bu topik öle bişi ki can sıkıntımı aldı.. Bu topik'i seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bacım! spam yapma! çok ayıp! cık! cık! cık! topik! mopik! yanlış!!! hatalı işler bunlar!! hiyeeeeeytt!! ...! ...!! ...!!! ...!!!! ...!!!!! ...!!!!!! ÜNLEEMM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 o değilde allah diyen aslan vardı ona ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ALLLAHHH!! işte şimdi imana geldim ve budist oluyorum. Hanım kova getir, haç çıkarıcam.. evladım sen de getir şu terliklerimi.. hah koy ayaklarımın önüne.. "sieg heil! ey terlik!" tamam götürebilirsin çocuğum.. geldi mi kova.. du bakııım.. hah tamam.. bi de tesbih verin kement atmam gerekiyor sanırım.. neticede ve tahlilde erkekler seray sever. kültürbozumu vakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 özledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 en son ps2 de gördüğümde yaşlanmış kemâle ermişti. kendine salon açmış kendi halinde takılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar