dory Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 evet ne secmemi onerirsiniz? bu konuda oneriler bekliyorum, suan skillim 356 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 valla bu tamamen bulunduğun server'ın ihtiyaçlarına bakıyor bana kalırsa...Ben şahsen Potion olayına girdim çokta güzel getirisi oluyor ama Transmute'ta eğer müşterisi varsa alır götürür yani...Tamamen piyasa olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Guilddeysen ve pot la elixir master olan guildden adamlar varsa en kotu onlara yaptırırsın potıon yada elıxırlerını. ama asıl olay transmute mastery de... orda topladıgın malzemeyle 2x i görünce .. anlatılmaz yaşanır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 transmute bayık. potçu ol. ipini koparan transmutecu oldu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 En iyisi elixir Bir kere flasklarda proclayabiliyor. Raid falan yapıyorsan ayrıca genelde elixir kullanıcaksın Agility'dir stat'stır fire/frost dmg'dır vs vs. Potion şimdilik çok karlı durmuyor, mana pot vs yaparkenki proctan ne olacak diye düşünüyorum. Ama resistance encounterlar geldikçe, X protection potionların değeri artar güzel olur. Transmute direk yalan ben oldum yandım başkası olmasın. 1 aydır hergün transmute ediyorum sadece 1 kere procladı onda da 2 tane aldım. İşin kötüsü hergün de bir ümitle hadi bugün proclıyacak diye yapıyorum, proclamıyor iyice sinirim bozuluyor. Malzemeler pahalı bir de o da kötü. Sonuçta, Transmute 24 saatte bir yapılabilen birşey, diğerleri malzemen oldukça yap yapabildiğin kadar. İyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ya git poy la elixirlerini arkadaşlarına yaptır annamadınız gıttı :) kendın yapınca noluyor. transmute long cd sı olan bısey 2 kere 3 kere proclaması cok manyak bısey . anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Transmute cd si eet 24 saat ama 30 gunde 10 kere x2 aldim ve bunlarin cogu might i ^^ sanırım biraz sans ile ilgilis var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 of kafam iyice karisti oranlari neye gore? random mi? o zaman duzgun recipe ile transmuteda para olasiliği daha cok değil mi? ama guild neyin olunca da digeri yarayabilir of ='/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 o deilde spellcloth neden bu kadar pahalı :(( spellcloth tailor oldugum halde yetmiyor üüüüüüüüü bi parça için ortalama 1.5k para harcıyorum. epic mounta verdiğim paraya yanarım ha sen primal might cı ol deli para kaldırıyo bizim burda 125 g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 topicimi ziyan etme arkadasim!. tamam bakiyim ona da, elbet olucaz bişeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 masteryde ne kadar çok pot yada transmute yaparsan proc şansın okadar fazla olur.fakat transmute malum en düşüğü 1 gün cd olduğu için pek proc gelmez.bence geri kalan pot veya elixir seç derim.elixir flasklara da uygulanabildiği için 1 adım daha önde bence.heleki bazı flaskların fiyatları primal might dan daha pahalı.yeni flaskları discover edip bide üstüne elixir mastery olursan dadından yinmez olur.birazda çevren varsa eğer goldları saklıycak yer bulamazsın bankaya bile sığmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Guildde varsa bolca senınle calısacak herbcu elixer ol, onlardan al herbleri bas elixerleri kırısın paraları, veya direk hernleri satın al tekel ol cılgın ol. Eğer etrafıdna bolca malzemem sağlıycak insan varsa elixer iyidir. Might'ın 150g luk primalleirni toplamakla urasılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar