Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alchemy specialization

dory

Öne çıkan mesajlar

En iyisi elixir
Bir kere flasklarda proclayabiliyor. Raid falan yapıyorsan ayrıca genelde elixir kullanıcaksın Agility'dir stat'stır fire/frost dmg'dır vs vs.
Potion şimdilik çok karlı durmuyor, mana pot vs yaparkenki proctan ne olacak diye düşünüyorum. Ama resistance encounterlar geldikçe, X protection potionların değeri artar güzel olur.
Transmute direk yalan ben oldum yandım başkası olmasın. 1 aydır hergün transmute ediyorum sadece 1 kere procladı onda da 2 tane aldım. İşin kötüsü hergün de bir ümitle hadi bugün proclıyacak diye yapıyorum, proclamıyor iyice sinirim bozuluyor.
Malzemeler pahalı bir de o da kötü.
Sonuçta, Transmute 24 saatte bir yapılabilen birşey, diğerleri malzemen oldukça yap yapabildiğin kadar.

İyi oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

masteryde ne kadar çok pot yada transmute yaparsan proc şansın okadar fazla olur.fakat transmute malum en düşüğü 1 gün cd olduğu için pek proc gelmez.bence geri kalan pot veya elixir seç derim.elixir flasklara da uygulanabildiği için 1 adım daha önde bence.heleki bazı flaskların fiyatları primal might dan daha pahalı.yeni flaskları discover edip bide üstüne elixir mastery olursan dadından yinmez olur.birazda çevren varsa eğer goldları saklıycak yer bulamazsın bankaya bile sığmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Guildde varsa bolca senınle calısacak herbcu elixer ol, onlardan al herbleri bas elixerleri kırısın paraları, veya direk hernleri satın al tekel ol cılgın ol.

Eğer etrafıdna bolca malzemem sağlıycak insan varsa elixer iyidir.

Might'ın 150g luk primalleirni toplamakla urasılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...