The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Ben bir suru siteye baktim lakin bir turlu anliyamadim nasil nette Never oynuyacagimizi Cunku multiplayer a basiyorum Bi iki sn server (otomatik ariyor) Sonra sak diyor banliyor Yani yok ben bir ip ekliyim bilmme ne ekliyim yok[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 said: The_Guardian, 20 September 2003 10:05 tarihinde demiş ki: Ben bir suru siteye baktim lakin bir turlu anliyamadim nasil nette Never oynuyacagimizi Cunku multiplayer a basiyorum Bi iki sn server (otomatik ariyor) Sonra sak diyor banliyor Yani yok ben bir ip ekliyim bilmme ne ekliyim yok[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Eger Oyun Orjinal degilse hic ugrasmam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar