Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Simdi Articifact bulmada luck'ın etkisi varmı biri var dio digeri yok dio karasız kaldım kesin bilen varmı bu olayı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 artifact zaten dark fatherdan %100 çıkmıyomu? tabi o kadar loot arasından alamıyosun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 luck etki ediyor olmasi lazim hatta ediyor du en son.. 100 de 100 dusmuyor malesef..3 saat kasarken insanlar gelip 5dk de iki 3 hit cekip gidene bile duseibliyor.. dusebiliyor derken ciddiydim..backpacke dusuyor artifactler artik..eskisi gibi loot kaamadi..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 aslında bu konuda herkes kararsız ama uo nun açıklaması şöyle.dark father a 4-5 kişi saldırdı diyelim.en çok hasarı kim verirse onun luck ına göre artifact herkes e düşüyor.yani liderin luckı önemli.ama bunun yanında herkesin luckı önemli diyenlerde var karışık durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Hangi Artifactleri gördünüz şimdiye kadar? ben Arcane Shield,ægis,bi maske vardı,bi tane kan renginde Bardıche vardı,bi tane bone harvester %100 life leech bi onları gördüm..[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 europata yew gate civarında bi pk hatun vardı üzerinde 5 artifact duruyodu 1 silah 4 armor parçası ( zaten oraya gidince nerdeyse oyundaki bütün artifactleri goruyosun ) belki bracelet ring falanda vardır[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 peki hangi artifat ı en çok seviyorsunuz?ben berserker's maulun hastasıyım şu aralar.sırf onun için bi pally mace fighter açıyorum.eh gün gelir benimde elime düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Berserker Maul cıkardılar bizim guild eu da bende vardım hunta ama bir magein cantaya dustu nasıl oldu anlamadık eheh leggis of bane de cıkardık :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Bu arada arti olayına cözüm gietirdim luck etkisi sadece buldugun artinin daha ii olmasını saglıyo vede bosslara vurdugunuz son hit onemli cantanıza dusme % artırıyormus iyi bi doomer ile konustum gercekler bunlar :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 hafif uydurmus olabilir mi acep ? yani hakkini yemiyim yigidin ama artifactler arasinda level pek yok gibi..rarity var 10 ve 11..o kadar hepsi ayni iyilik derecesinde bildigim kadari ile..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 onu dedi adamda işte ama son hit olayı dogru dio cogu kişi atl olan varsa healing i 110 ettikten sonra gidek :) ben ayarlarım herseyi golden skullar benden :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 son hit olayı etkiliyor gercekten ya uo comda yada straticsde okumustum tam hatırlamıyorum hangisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Bende bir arkadas sayesinde ogrendim ;) o bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 eğer luck artifact in iyilik derecesine etki ediyorsa property olarak ediyodur ki ben bunun böle olduğunu sanmıyorum. Luck ında artifact düşme oranına etki ettiğini sanmıyorum. 3 kişi yapıyorduk doom (2 mage 1 warrior) party nin toplam luck 0 leggings of bane düştü bizim warrior a...[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 luckın her monsterda etkisi vardır. Bu loot templatelerinin daha iyi yada kötü olmasını etkiliyor. Birden fazla kişi var ise luck ortalamasına göre loot veriyor ama en çok dmg verenin etkisi diğerlerine göre daha yüksek. straticste bunların hepsi yazıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Loot demişssin burası doğru. Ama artifact i lootlamıosun çantana düşüyo yani tamamen farklı bi sistem.[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 stratics de bu yazıyor demişsiniz de neresinde yazıyor bi link verirseniz daha açıklayıcı olur.stratics in UO Hall bölümünde millet yine bu konu hakkında kargaşa içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Her ne kadar official server da oynasakta çok iyi çalıştıkları sölenemez. Bunu neye dayanarak söledim açıklayayım. Bir algoritma sordum mail yolu ile. 24 saat içinde 4 tane cevap geldi bunların 3 ü bir üst seviyedeki insana aktarıldığımı sölemekteydi. Devoloper olan bir arkadaştan gelen son mail The best way to find out answers to these questions is by asking other players in the game or on the message boards at http://uo.stratics.com, Game Support does not have any official documentation on algorithm of enhance chances. Hence I request that you post your query on the UO Forums located at http://uo.stratics.com as the Development Team, Online Community Relations, Interest, and Network staff frequently go through this forum, they may respond you. You may ask other players in game to check if they have similar experiences. Luck olayını soruncada aynı tür bir cevap geleceğinden eminim. Tecrübeli player a sorun ki onun vereceği cevap ne kadar doğru olacak ?[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 osi nin genel politikası budur zaten.yani websitelerinede bakarsan herşeyi açık açık anlatmazlar.player ların kendi kendilerini keşfetmelerini isterler.zaten eski board lara veya stratics boardlarındada bi developer ın şu şöyle olur,bu böyle olur dediğini görmedim rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar