Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Articifact ve Luck?

Aron-Caldwell

Öne çıkan mesajlar

luck etki ediyor olmasi lazim
hatta ediyor du en son..

100 de 100 dusmuyor malesef..3 saat kasarken insanlar gelip 5dk de iki 3 hit cekip gidene bile duseibliyor..

dusebiliyor derken ciddiydim..backpacke dusuyor artifactler artik..eskisi gibi loot kaamadi..[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bu konuda herkes kararsız ama uo nun açıklaması şöyle.dark father a 4-5 kişi saldırdı diyelim.en çok hasarı kim verirse onun luck ına göre artifact herkes e düşüyor.yani liderin luckı önemli.ama bunun yanında herkesin luckı önemli diyenlerde var karışık durum.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer luck artifact in iyilik derecesine etki ediyorsa property olarak ediyodur ki ben bunun böle olduğunu sanmıyorum. Luck ında artifact düşme oranına etki ettiğini sanmıyorum. 3 kişi yapıyorduk doom (2 mage 1 warrior) party nin toplam luck 0 leggings of bane düştü bizim warrior a...[hline]Beggie The King
Sosyal ağlarda paylaş

luckın her monsterda etkisi vardır. Bu loot templatelerinin daha iyi yada kötü olmasını etkiliyor. Birden fazla kişi var ise luck ortalamasına göre loot veriyor ama en çok dmg verenin etkisi diğerlerine göre daha yüksek.

straticste bunların hepsi yazıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar official server da oynasakta çok iyi çalıştıkları sölenemez. Bunu neye dayanarak söledim açıklayayım. Bir algoritma sordum mail yolu ile. 24 saat içinde 4 tane cevap geldi bunların 3 ü bir üst seviyedeki insana aktarıldığımı sölemekteydi. Devoloper olan bir arkadaştan gelen son mail

The best way to find out answers to these questions is by asking other players in the game or on the message boards at http://uo.stratics.com, Game Support does not have any official documentation on algorithm of enhance chances. Hence I request that you post your query on the UO Forums located at http://uo.stratics.com as the Development Team, Online Community Relations, Interest, and Network staff frequently go through this forum, they may respond you. You may ask other players in game to check if they have similar experiences.

Luck olayını soruncada aynı tür bir cevap geleceğinden eminim. Tecrübeli player a sorun ki onun vereceği cevap ne kadar doğru olacak ?[hline]Beggie The King
Sosyal ağlarda paylaş

osi nin genel politikası budur zaten.yani websitelerinede bakarsan herşeyi açık açık anlatmazlar.player ların kendi kendilerini keşfetmelerini isterler.zaten eski board lara veya stratics boardlarındada bi developer ın şu şöyle olur,bu böyle olur dediğini görmedim rastlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...