Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 6 yillik LG 775 sukoyverdi dumanlarla birlikte. tamir icin 80 dolar istediler. neyse lcd ekran aldim bitane. 90 derece donebiliyo ekran goruntude ona gore donuyo otomatık. samsung 960 BF modeli, kullanan varmi burda? memnunlarmi. 4 sn tepkime suresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 acil aldigimdan arastiramadan aldim acikcasi isallah patlamaz elimde, fiyat ve ozellik bakimindan en uygunlarindan bi tanesi buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 bence çok ii almışsın.. samsungdan çok memnunum ewde.. büyük de, güle güle kullan pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 seksi görünüyo yeter sana samsung 19 lar genelde fiyat/performans olarak iyi değerlerdeler güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 gozumu yoruyo resmen alısmısım eskı monıtore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Samsung, beni hayretler içerisinde bırakarak ön yargımı iki kere mahfetti. İlki harddisk konusunda, ikincisi ise flat serisi monitör konusunda. Türevlerine göre epeyce güzel ürünler çıkarıyor samsung bu konuda. (Gerçi gözümü yoruyor demişsin ama) Pişman olmazsın sanırım, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 bu arada, masaüstünde lcd kullanmadm hiç ama crt monitör 7 yıldır samsung kullanıyorum 17" 2 farklı model kullandım ikisnde de hala tık yok nazar değmesin her daim de tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 alisirim gibime geliyor 7 sene crt den sora bi garip geldi bide 17 kullandım hep, 19 oldugu ıcınde yoruyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 oyunlarda nasıl performansı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 cok oyun yuklu degil makinamda test edemedim. 4ms tepkime ile kotu olacagini sanmiyorum ama. [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 16:53 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 kaça aldın? bu aralar bende bir tane lcd monitör almayi düşünüyorum da... benimde crt monitör son yıllarını yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 22" widescreen modellerin fiyatları uygun aslında, yeni lcd alıcaklar bi araştırın derim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 270 dolar + kdv ye aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Tepkime değil len, tepki süresi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar