Sensible Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Marmara Üniversitesi sınavı için bugün yaptığım birkaç dakikalık çalışmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 ayrintiya girmemissin, zaten bi kaç dakikalik demissin sonuncu haric gerisi guzel, sonuncu da bilek bi garip olmus gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 hızlı çizim için güzel. bir de ya parmakları ince çiziyorsun ya da kendi parmakların fazla ince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ahhah devil's horn : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ben bu olayı şöyle yaptım.kücükken marvel comics yayımlarını kopyalarken ordaki elleri kaptım..sonra birazdaha gerçekciye baglamaya calıştım, cok kolay oldu böylece. comics olsada anatomik olarak güzel şeyler cıkarıyorlar cünki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ilkindeki hacim ve kontür öbürlerinde olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar