Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Arama artık beni boşuna Birkez daha bulamayacaksın nasıl olsa İstediğim yerde olsanda Bakmayacağım bir daha o yana Harcama boşuna göz yaşlarını Görmediğin sevgim için Ağrıtma başını boşuna Hiç umursamadığın laflarımla Anlatma bana olanları yaşananları Biliyorum zaten ben ne yaptığımı Yaptığım yanlışları...[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 gökan özen / ibraim tatlıses şarkı larının karışımı gibi olmuş. iyi devam et aslan :)[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bencede biraz pop şarkılara benzemiş gibi. ama arkadaşın şevkini kırmıyoruz tabiki. tebriks.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 yok kardeş şevkim ne kırılcak herşey eleştirildikçe daha iyiye gitmez mi :)[hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mad insan uzgun oldugunda melankoli çalar ama sen sankı daha dıplerde gezıyor gıbısın dur sana bır recete hazırlayım ;) Sabah kalktıgında egerkı okulda ısen halen; cık/gez/dolaş/hatta gunluk ılıskılerle oyalanabılırsın.. Eger evde ısen kalk erkenden sabah olması şart önce güneşin doğuşunu izle sorun gerı yatabılırsın kalktıgında dinç uyanmak için erken yatmalısın tabiki;sonra giyin yanı deyim yerinde ise chalk gibi ol ;) Ve hiç bilmediğin bir kafeye git yani hergün es geçtiğin bir kafeye git ve bilmediğin insanların yanına otur yani yakınlarına bir süre izle onları elbet birinden ışık gelicektir sonuçta onlarda insan.Ondan sonra onlarla oyalan bakıcaksın ki aslında sen bir kozanın içindeymişsin dışarıda herkes her anda bile eğlenebildiklerini görüceksin...Şimdi ben bu kadar yazıyı niye yazdıgıma gelirsek sen eski ilişkini unuttum sildim diyorsun ama şiirlerinde bariz halen kanayan bir yarı mevcut ve bu receteyi verdimki artık o yarayı dağlamak lazım geliyor uzarsa yara yırtıklara yol açar ustadım... Saygılarımla...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 helal olsun çözmüşün sen olayı :) yok hakkaten bitti bu öyle aklıma gelen satırlardı yani ilişkiyle fazla alakası olmayan birşey diyebilirm ama var ordan resimler tabi :) olmazsa olmaz bil bakalım dün ne düşündüm? ne düşündüm dedim çıkayım bi arkadaşla beraber hiç bilmediğimiz bi yerlere gidip yeni insanlarla tanışalım diye geçirdim(k) kafam(ız)dan :) bu durumda olayı çözme yetisine sahip olarak üstadlığı sana devrettim :D[hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar