Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 http://www.extremoyun.com/oyunoyna.asp?GId=2137&CId=16 Oyunun yapımcısı cok süper bi şekilde şirketin nasıl olduğunu belirtmiş eğlenceli bağımlılık yaratıyor. Ve eğitici.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 eğlenceliymiş =] bütün tarım arazileri sao joseninkiler de dahil bitti, ne inek üretebildim ne soya tarla kalmayınca ben de bütün kampanyaları durdurdum elemanları kovdum, rüşvetleri kestim kalan hamburgerleri satıp mekanı kapattım. ben cebime 120K paramı koydum, dükkanı kapattım, sao jose dışındaki bir latin amerika ülkesine yeni bir iş kurmaya gidiyorum hehe edik: yalnız oyun amacıyla çelişiyor; ben en son tarihe baktığımda 2080 i geçmiştim. olmaması gerekirdi oysa; hani en en fazla 2020de iflas bayrağı çekmem ve dünyanın içine etmiş olmam mantıklıydı kanımca, yoksa ben tee 2080e kadar hiçbir olumlu şey yapmasam bile dünya dönüyorsa "bir zararı yokmuş lan işte olayın ne tantana yapıyorsunuz" demezler mi adama =P [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 09:55 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 sağlıklı yollardan üretim yapmaya çalıştım ve 2 dakika filan sürdü, kovuldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 walla ben ilk başlarda bi türlü para kıramıyordum ama belli bir taktikle cözdüm :) ilk soya tarlası alıp yan gelip yatıyon bekliyon baya bi birikiyor yem sonra inek yapip yolla kes kestigin şeyleri biriktir . sonra baya bi dolduysa inek yerini sat sonra vurgu nsatışı koy yavaş yavaş para kazanıyon ama sonuc büyük meblaya dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar